Δέσποινα Βανδή: Πόζαρε στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Βανδή καθώς τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Το βράδυ της Κυριακής η τραγουδίστρια βρέθηκε στην τελευταία παράσταση του έργου “Τα κόκκινα Φανάρια” που σκηνοθετεί ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης. Μάλιστα, μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους ακολούθους της στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη στην αγκαλιά του ηθοποιού. Στην παρέα τους βρέθηκε και ο καλός τους φίλος, Λάκης Λαζόπουλος.

Η Δέσποινα Βανδή αυτήν την περίοδο κάνει εμφανίσεις μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ έχει ξεκινήσει και την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει ήδη προγραμματίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Πληροφορίες της Realife ανέφεραν ότι το ζευγάρι πρόκειται να περάσει μερικές ημέρες σε δημοφιλή κυκλαδίτικο προορισμό, με επικρατέστερη επιλογή την Πάρο όπου γνωρίστηκαν.

Συνεργασία – έκπληξη

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης θα εμφανιστούν στο ίδιο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πάμε Δανάη”, η τραγουδίστρια είχε πρόταση για μόνιμο ρόλο στη νέα σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Δ’εσποινα Βανδή δεν δέχτηκε την πρόταση ωστόσο είπε ‘ναι’ σε κάποιες guest εμφανίσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ