Από τις Άγριες Μέλισσες στη σειρά “Σασμός”

Γεμάτος θα είναι ο φετινός χειμώνας για τον ηθοποιό Δημήτρη Γεωργαλά, ο οποίος εκτός από τη σειρά “Σασμός” επιστρέφει και στο θέατρο “Μπάγκειον” με τη “Μήδεια” του Ευριπίδη σε ρόλο πρωταγωνιστή, αυτόν του Ιάσονα, και υπογράφοντας τη σκηνοθεσία της.

Σασμός: Ο ρόλος του στη σειρά

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, έπειτα από το πέρασμα που έκανε στις Άγριες Μέλισσες, φέτος βρίσκεται στην επίσης δημοφιλή σειρά “Σασμός” όπου υποδύεται τον σύζυγο της Άσπας (την ερμηνεύει η Βέρα Μακρομαρίδου), ιδιοκτήτη καντίνας και οδηγό φορτηγού. Ζηλεύει την Άσπα, είναι απόμακρος και δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του.

Ο Πατρινός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Νεολόγος” όπου μεταξύ άλλων σημείωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σε αυτή τη σειρά που κάνω τηλεόραση με τόσο καλές συνθήκες και ανάμεσα σε τόσο καλούς ηθοποιούς. Συναντήθηκα με συναδέλφους που θαυμάζω χρόνια, άλλους από αυτούς τους ξέρω προσωπικά και άλλους τους γνωρίζω τώρα. Είναι πολύ όμορφη στιγμή, οι σκηνοθέτες είναι δίπλα μας με αγάπη και υπομονή και όλη η ομάδα σου δημιουργεί μια ασφάλεια”

“Όσο για τον ρόλο που κάνω είναι κάτι καινούργιο για εμένα, όχι πολύ κοντά μου, μάλλον ένας κόντρα ρόλος που λέμε και αυτό τον κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Είναι ένας άνθρωπος κλειστός, βαρύς που νιώθει ότι δεν τα έχει καταφέρει και κάνει τις λάθος κινήσεις για να ορθοποδήσει.

Είναι ένας άνθρωπος που το βάρος της οικονομικής κρίσης δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει αυτά που ήθελε και πια αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στη σχέση με τη γυναίκα του. Νομίζω πολύ αναγνωρίσιμες καταστάσεις για τον σύγχρονο Έλληνα”, ανέφερε για τη σειρά “Σασμός”

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Άγριες Μέλισσες Σασμός Δημήτρης Γεωργαλάς

Ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) βρισκόταν πάντα στο πλευρό της Ελένης και ζητούσε να τιμωρηθεί ο Μάνος Βόσκαρης για όσα βασανιστήρια της έκανε όσο εκείνη βρισκόταν στη φυλακή. Ο Θανάσης (Δημήτρης Γεωργαλάς), ο σύζυγος της Μαρίας, άλλης μίας κακοποιημένης γυναίκας από τον ίδιο άντρα, ζητούσε το ίδιο, με όποιο κόστος. Οι δυο τους είχαν δώσει τα χέρια, αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τη δικαίωση, όσο δύσκολος κι αν ήταν ο δρόμος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ