Survivor 2024 – Spoiler 30/4: Εξέλιξη «βόμβα» – Η υποψηφιότητα που δεν περίμενε κανείς

Για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν απόψε (30/4) οι δύο ομάδες στο Survivor. Αξίζει να σημειωθεί ότι Μπλε και Κόκκινοι έχουν κερδίσει από μία ασυλία αυτήν την εβδομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κατακτήσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι οι Μπλε κλήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Τελικά δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μπλε είχαν κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ενώ οι Κόκκινοι είχαν ψηφίσει τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης των Κόκκινων, ο ίδιος ζήτησε να μπει σε αυτή τη θέση προκειμένου να μην ψηφιστεί η Δώρα που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τραυματισμένη.

Η ομάδα που κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αποψινό επεισόδιο, οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση έναν συμπαίκτη τους.

Η υποψηφιότητα-βόμβα

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Κόκκινοι θα βγάλουν στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουμε για δεύτερη φορά έναν μεικτό αγώνα αποχώρησης.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ