Αθηνά Οικονομάκου: «Έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό» – Η αποκάλυψη του Νίκου Γεωργιάδη

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησαν στο αεροδρόμιο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ήταν ευδιάθετη, ενώ με ευγενικό τρόπο απέφυγε να μιλήσει στις κάμερες.

«Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», αρκέστηκε να πει η Αθηνά Οικονομάκου και στη συνέχεια αποχώρησε.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προβλήθηκε σήμερα (30/4) και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Την Αθηνά την βλέπω καλά, γιατί ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς ότι αυτή η απόφαση έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η γυναίκα έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της, τα έχουν τακτοποιήσει πάρα πολύ με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και θα την βλέπουμε και στη Μύκονο πάρα πολύ άνετα. Έχει και φίλους στο νησί η Αθηνά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram προφίλ του, σε αντίθεση με την Αθηνά Οικονομάκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ