Kylie Jenner: Επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με ένα τρυφερό ΒΙΝΤΕΟ

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ράπερ, Travis Scott.

Η 24χρονη επιχειρηματίας ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο instagram ότι θα γίνει ξανά μαμά. Οι φήμες τις τελευταίες εβδομάδες είχαν φουντώσει, αλλά η Jenner δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο, ενώ οι φωτογραφίες που δημοσίευε ήταν περιορισμένες.

Kylie Jenner

Στο βίντεο, με το οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, παρακολουθούμε όλη την πορεία από το τεστ εγκυμοσύνης μέχρι τα πρώτα ραντεβού στον γυναικολόγο, όπου το ζευγάρι και η μικρή Stormi ακούν την καρδιά του εμβρύου.

Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 90 δευτερόλεπτα και η μικρή Sormi είναι ενθουσιασμένη, καθώς την βλέπουμε να φιλάει την κοιλιά της μητέρας της.

Η μικρή κόρη του ζευγαριού ήταν μάλιστα αυτή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στη γιαγιά της, Kris Jenner, δίνοντας την τον φάκελο με το υπερηχογράφημα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)


Kylie Jenner: Προσπαθούσε επί ένα χρόνο για δεύτερο παιδί

Η 24χρονη Jenner και ο 30χρονος Scott, προσπαθούσαν για πολλούς μήνες γι’ αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη θέλοντας να κάνουν δεύτερο παιδί που να είναι κοντά στην ηλικία της τρίχρονης κόρης τους Stormi, σύμφωνα με τo Us Weekly.

“Η Kylie ήθελε πραγματικά τα αδέλφια της να είναι κοντά στην ηλικία της επειδή αισθάνεται ιδιαίτερα κοντά στην Kendall Jenner και θέλει το ίδιο και για τη Stormi” είπε πηγή, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είναι κατενθουσιασμένο με τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Kylie Jenner - Travis Scott

Η Kylie Jenner θέλει μεγάλη οικογένεια

Η Kylie έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια, λέγοντας στους ακολούθους της στο Snapchat το 2018.

“Αν θα κάνω κι άλλο παιδί; Θέλω κι άλλο παιδί, αλλά το πότε είναι η απάντηση. Σίγουρα δεν είμαι έτοιμη αυτήν τη στιγμή για δεύτερο και δεν ξέρω πότε θα είμαι. Αλλά ναι, όταν θα είμαι, θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας την είδηση”.

Τι είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2020

Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα χαρίσει ένα αδελφάκι στην Στόρμι, σε μια συνέντευξη για το Harper’s Bazaar τον Μάρτιο του 2020 issue, η Κάιλι Τζένερ απάντησε “Όλες οι φίλες μου με πιέζουν για αυτό… Λατρεύουν τη Στόρμι. Σίγουρα νιώθω την πίεση να της κάνω ένα αδελφάκι, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο”.

“Θέλω να αποκτήσω επτά παιδιά, αλλά όχι αμέσως. Η εγκυμοσύνη δεν είναι αστείο πράγμα. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και είναι δύσκολη. Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναπεράσω ακόμη” είχε δηλώσει σε ένα instagram live.

Kylie Jenner

Η Κάιλι Τζένερ άρχισε να βγαίνει με τον Τράβις Σκοτ τον Απρίλιο του 2017. Πέρασε την πρώτη της εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος μετά τη γέννηση της κόρης της.

Μιλώντας στην εκπομπή του Andy Cohen είχε πει για την απόφασή της να μην μοιραστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της “Μοιράζομαι τόσα πολλά από τη ζωή μου. Ήμουν πολύ νέα όταν έμεινα έγκυος και ήταν πολλά που έπρεπε να διαχειριστώ”.

“Δεν ήξερα πώς να το πω δημόσια και δεν ήθελα να ακούω τη γνώμη όλων για το θέμα. Πιστεύω ότι ήταν κάτι που χρειαζόμουν να περάσω μόνη μου” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ