Σοκ στη Βρετανία: 12χρονη έγραψε στα πόδια της RIP και απαγχονίστηκε στο δωμάτιό της λόγω bullying – ΦΩΤΟ

Μία 12χρονη μαθήτρια κλειδώθηκε στο δωμάτιό της στο σπίτι της στο Τσεσάιρ, έγραψε στο πόδι της RIP (rest in peace)μ, ανήρτησε τη φωτογραφία στα social media και απαγχονίστηκε.

Η Τζέσικα Σκάτερσον έδωσε τέλος στη ζωή της καθώς δεν άντεξε το bullying που υφίστατο. Σύμφωνα με την έρευνα, λίγο πριν από τον θάνατό της ήταν πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, μέσα στο δωμάτιό της βρέθηκαν ζωγραφιές και σημειώσεις που αναφέρονταν σε αυτοκτονία και σε θάνατο. Στις σημειώσεις της αναγραφόταν και το όνομα ενός ατόμου που φέρεται να της έκανε bullying. Επίσης, κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν στο iPad της μηνύματα ανάμεσα στο κορίτσι και τους φίλους της μέρες πριν από τον θάνατό της.

Ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας ανέφερε σύμφωνα με τη Sun: “Το επίπεδο και η ένταση της δραστηριότητάς της στις πλατφόρμες κοιινωνικής δικτύωσης έδειχναν τις προθέσεις της”.

Η επιθεωρήτρια Χάνα Φρεντ είπε στην ακροαματική διαδικασία ότι περίπου έναν μήνα πριν από την αυτοκτονία της, η Τζέσικα επέστρεψε σπίτι με γρατσουνιές στο πρόσωπο και πρησμένο μάτι μετά ένα περιστατικό στο σχολείο.

Τη νύχτα του θανάτου της,, η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της 12χρονης από τους φίλους της που ανησυχούσαν για εκείνη.

Οι αξιωματικοί ξύπνησαν τον πατέρα της φωνάζοντάς του από το παράθυρο, προτού ακούσουν ουρλιαχτά από το σπίτι. Στο σημείο έσπευσαν νοσηλευτές αλλά το κορίτσι κηρύχθηκε νεκρό μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ