Μάντζιος: Πισωγύρισμα και κακή ήττα

Η κούραση έπαιξε το ρόλο της στην εντός έδρας ήττα του Πανιωνίου από τον Απόλλωνα με 0-1 , ωστόσο ο Άκης Μάντζιος δεν έψαξε για δικαιολογίες, κάνοντας λόγο για κακή ήττα που αποτελεί πισωγύρισμα για τους κυανέρυθρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάντζιου:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, παρά το γεγονός πως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ είχαμε επισημάνει πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πήραμε κάτι από το ματς. Πιστεύω ότι η ομάδα είχε πολύ άγχος, αυτό φάνηκε. Το κυριότερο είναι ότι βγήκε η κούραση από τα πάρα πολλά ματς που είχαμε. Περίμενα ότι θα βγει κάποια στιγμή η κούραση, αλλά δυστυχώς βγήκε σε αυτό το ματς. Χάσαμε και δύο παιδιά από τραυματισμό δυστυχώς. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά ήταν κακό αποτέλεσμα».

Για το πισωγύρισμα με την ήττα: «Πέρα από την βαθμολογική θέση ήταν κακή ήττα. Προσπαθήσαμε δεν έχω τέτοιο παράπονο. Μετά το 20 μπήκαμε στο παιχνίδι, είχαμε 3-4 καθαρές φάσεις και θα το ανοίγαμε το ματς. Δεν τα καταφέραμε όμως. Ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, όμως στη συνέχεια τα λάθη και το μη καθαρό μυαλό δεν μας επέτρεψαν να απειλήσουμε ουσιαστικά τον αντίπαλο. Ήταν ένα ματς που θέλαμε να κερδίσουμε και να μπαίναμε στη συνέχεια με καλύτερη σκέψη στα επόμενα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως έπαιξε με δύο επιθετικούς η ομάδα: «Με την Τρίπολη και με τα Γιάννινα ουσιαστικά παίξαμε με δύο επιθετικούς, είτε με Καμαρά, είτε με Τσιλούλη. Θέλαμε να βάλουμε λίγα φρέσκα πόδια σήμερα με Αλί και Καμαρά αλλά δεν μας βγήκε».

Για το αν υποτίμησαν οι παίκτες τον Απόλλωνα: «Εμείς από την πλευρά μας, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ασχοληθήκαμε με τον Απόλλωνα, να μην περάσει ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα υποτίμησης. Κάναμε λάθη και δεν είχαμε φρεσκάδα».

Για το αν θα άλλαζε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με την ήττα από τον Απόλλωνα: «Το κάθε αποτέλεσμα έχει την αξία του. Η χρονιά είναι δύσκολη. Αυτά τα παιδιά έκαναν και καλά αποτελέσματα. Αυτή θα είναι η ομάδα που θα πάει μέχρι τέλους. Έως το φινάλε θα γίνει μεγάλη προσπάθεια».

Για τις αποδοκιμασίες προς την διοίκηση: «Το κομμάτι αυτό είναι ένα θέμα που όλοι θέλουμε ο Πανιώνιος να μην έχει τέτοια θέματα».

Για την κούραση: «Η κούραση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, Συνεχή παιχνίδια και κυρίως με τα ίδια παιδιά περισσότερο χρόνο και σε παιχνίδι δύσκολα απαιτητικά. Δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, Την Τρίπολη κλπ. Το άγχος υπάρχει, αλλά αν έχεις καθαρό μυαλό μπορείς να ανταπεξέλθεις».

Για κάποιους παίκτες που δεν δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν: «Δεν υπάρχει επιμονή, υπάρχει διαχείριση του ρόστερ αυτό έχουμε».

Για τους τραυματισμούς Κούρντι, Σαραμαντά: «Είναι μυικοί τραυματισμοί, θα τους χάσουμε. Είναι πρόβλημα δυστυχώς».

Για την μεταγραφή του Μανιάτη: «Ο Γιάννης είναι ένα έμπειρο παιδί, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ξέρει την ομάδα, από εδώ ξεκίνησε. Είναι μία προσωπικότητα που περιμένουμε να μας βοηθήσει».

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ