“Πετάει” στα social media η Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο

H Γιουβέντους «πετάει» και στα social media…λόγω Ρονάλντο. Έτσι κι αλλιώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πλέον ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας, που οι κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου εκμεταλλεύονται για να διατηρούν επαφή με τους οπαδούς σε κάθε μέρος του κόσμου.

Η Γιουβέντους, η οποία φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον όγδοο συνεχόμενο τίτλο της στην Serie A, έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο:τα 20 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram!

Η ανάπτυξη ήταν αποφασιστικά γρήγορη, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου, η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα που κατέγραψε τόσο τη μεγαλύτερη απόλυτη αύξηση ( 9.970.000) με τη την πιο μεγάλη αύξηση ποσοστού οπαδών ( 99,57% ). Ήδη τον Αύγουστο, όταν άγγιξε τα 14,2 εκατομμύρια, έφτασε στην τέταρτη θέση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων με τους περισσότερους ακολούθους, μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η «Γηραιά Κυρία» κυριαρχεί στο Instagram επίσης από την άποψη του μέσου ποσοστού εμπλοκής, ή το ποσό των αλληλεπιδράσεων. Αυτό δεν ήταν το μόνο αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε σε αυτή την τόσο σύντομη περίοδο, αφού έχει πάνω από 860 εκατομμύρια προβολές.

Τον Νοέμβριο, εξάλλου, έφτασε τα 55.200.000 αλληλεπιδράσεις, στο προφίλ της Γιουβέντους, τοποθετώντας το στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ομαδικών αθλημάτων, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, στον κόσμο.

Η Γιουβέντους γιόρτασε ένα τόσο σημαντικό ορόσημο με ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο επίσημο προφίλ της και είχε βεβαίως πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο: ο Πορτογάλος συγκεντρώνει 20 εκατομμύρια πόντους και στη συνέχεια τους παραδίδει στον Άγιο Βασίλη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει, περισσότερους από 350.ο 00.000 ακολούθους σε facebook, Twitter και Instagram, και βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου στην σχετική λίστα με τους ποδοσφαιριστές στα social media.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ