Σε κρίση η Μπαρτσελόνα – Έχασε από την ουραγό Λεγκανές! – BINTEO

Για μία ακόμα φορά η Μπαρτσελόνα ήταν αποκαρδιωτική στην έδρα της Λεγκανές που με δύο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά γύρισε τούμπα το παιχνίδι (2-1) και έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει τους «μπλαουγκράνα» φέτος.

Στο 0-1 με την Βαγιαδολίδ σώθηκε από την ισοφάριση χάρη στην συμβολή του VAR στις καθυστερήσεις.

Στο Σαν Σεμπαστιάν μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν βλεπόταν σώθηκε (1-2) από δύο τραγικές εξόδους του Χερόνιμο Ρούγι.

Με την Χιρόνα ξανά τα ίδια, με τους «μπλαουγκράνα» να μην μπορούν να πάρουν κάτι περισσότερο από το 2-2.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα για μία ομάδα που εδώ και καιρό παίζει ποδόσφαιρο πολύ κάτω από τα στάνταρ της.

Μπορεί το μαγικό γκολ του Φελίπε Κουτίνιο να έβαλε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ (12’, 0-1), όμως για μία ακόμα φορά οι Καταλανοί στηρίζονταν μόνο σε ατομικές εξάρσεις και κανένα ομαδικό πλάνο.

Η ουραγός Λεγκανές μυρίστηκε… αίμα, έκανε την αντεπίθεσή της στις αρχές της επανάληψης και δικαιώθηκε. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Ναμπίλ Ελ-Ζαρ ισοφάρισε με κεφαλιά (52’) και στο επόμενο λεπτό ο Πικέ έκανε την γκάφα της ζωής του δίνοντας ασίστ στον Όσκαρ Ροντρίγκεθ για το 2-1 (53’).

Στο χρόνο που απέμενε η Μπαρτσελόνα κούρασε την μπάλα κι όποτε έφτασε με αξιώσεις στο γκολ ο 36χρονος Κουέγιαρ (που ήταν έτοιμος να φέρει ο Ολυμπιακός) με δύο σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες από Ράκιτιτς και Κοουτίνιο κράτησε το 2-1.

Ο Δημήτρης Σιόβας δεν αγωνίστηκε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ