Έκανε πάρτι στο «Ολντ Τράφορντ» η Τότεναμ, στα… σχοινιά ο Μουρίνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Θρίαμβος της Τότεναμ μέσα στο Ολντ Τράφορντ επικρατώντας της Γιουνάιτεντ με 3-0 για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Oι spurs κυριάρχησαν στο β΄μέρος σκοράροντας με τους Χάρι Κέιν στο 50’ και Λούκας Μόουρα στο 52’ και το 84’ σε μια ονειρική βραδιά.

Τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές για την Τότεναμ που βρίσκεται φυσικά στην κορυφή, με τη Γιουνάιτεντ να μένει στους 3 βαθμούς γνωρίζοντας 2η ήττα σε τρία ματς.

Σε δύσκολη θέση ο Ζοσέ Μουρίνιο που βλέπει την ομάδα του να…κυνηγάει στη μάχη του τίτλου από πολύ νωρίς.

Ο αγώνας:

Μέχρι το 26ο λεπτό ο Λουκάκου είχε βρεθεί δύο φορές σε καλή θέση για να σκοράρει αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει ακόμη και όταν στο 16ο λεπτό το λάθος του Ρόουζ τον έφερε σε εξαιρετική θέση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή της Τότεναμ έγινε στο 29ο λεπτό με τον Λούκας Μόουρα να διαμαρτύρεται για πέναλτι και στο 40ο λεπτό η πρώτη τελική της με σουτ του Έρικσεν.

Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο όλα άλλαξαν… Στο 50ο λεπτό ο Κέιν με κεφαλιά έκανε το 1-0 εκμεταλλευόμενος κενό στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και λίγο αργότερα, (54’) ο Λούκας Μόουρα με σουτ μετά από συρτή σέντρα του Έρικσεν έκανε το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ εμφανώς αγχωμένη προσπάθησε να πιέσει για να πετύχει κάποιο γκολ. Χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς ο Γιορίς ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και είπε «όχι» όπου χρειάστηκε.

Τελικά, η επισφράγιση μιας μεγάλης νίκης ήρθς στο 85’ με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει και πάλι και να ξεσπά σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Nτε Χέα, Βαλένσια, Τζόουνς (58’ Λίντελοφ), Σμόλινγκ, Σο, Μάτιτς (61’ Φελαϊνί), Ερέρα (55’ Σάντσες), Φρεντ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Λουκάκου

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ (76’ Οριέ), Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ (82’ Ντέιβις), Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Μόουρα, Άλι, Κέιν (89’ Γουίνκς)

Δείτε τα γκολ του παιχνιδιού:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ