Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε… ποδοσφαιριστής – Ξεκίνησε τις προπονήσεις – BINTEO

Την πρώτη του προπόνηση με τους Αυστραλούς Μάρινερς έκανε ο Γιουσέιν Μπολτ δηλώνοντας έτοιμος να αποδείξει ότι κάνουν λάθος όσοι τον αμφισβητούν, κερδίζοντας ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ποδοσφαίρου.

Ο Τζαμαϊκανός που έχει γενέθλια σήμερα και γίνειται 32 ετών , συναντήθηκε στο γήπεδο της Κεντρικής Ακτής με τους υποψήφιους συμπαίκτες του.

Ο οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης πρόκειται να πάρει μέρος σε προπονήσεις με την ομάδα των Μάρινερς, οι οποίοι τελείωσαν στο κατώτατο σκαλοπάτι της κατηγορίας 10 ομάδων της A-league την περασμένη σεζόν.

Υπάρχει αρκετή αμφιβολία ως προς το αν ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

«Η πρώτη ημέρα της προπόνησης είναι πάντα η πιο σκληρή. Πρέπει να δεις πόση δουλειά χρειάζεται να κάνεις, τι πρέπει να ακολουθήσεις. Ένιωσα εντάξει, ξέρω ότι θα πάρει χρόνο και δουλειά και είμαι έτοιμος να δουλέψω» επεσήμανε ο ίδιος ο Μπολτ.

Ο Μπολτ, ο οποίος αποχώρησε από τον Στίβο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο πέρυσι, έχει ήδη συμμετάσχει σε προπονήσεις της Ντόρτμουντ, της Μαμεόντι Νότιας Αφρικής και Στρόμσγκόντσετ Νορβηγίας.

«Είμαι εδώ, για μένα, οι άνθρωποι πάντοτε θα λένε αυτό που θέλουν να πουν. Ακριβώς όπως όταν βρισκόμουν στο Στίβο, οι άνθρωποι έλεγαν πολλά πράγματα για μένα, αλλά πάντα αποδείκνυα ότι ήταν λάθος. Έτσι, είναι μόνο μια στιγμή για μένα να αποδείξω το λάθος στους ανθρώπους» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ