Απείλησε με όπλο τον προπονητή για να “παίξει” βασικός – ΦΩΤΟ

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στη τρίτη κατηγορία της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα, Εσκουέλα Ρόκα, μάλλον αδυνατούν να αποδώσουν την πραγματικότητα. 

Κι αυτό διότι ποδοσφαιριστής της συγκεκριμένης ομάδας απείλησε με όπλο τον προπονητή του, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει στη βασική εντεκάδα. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι η πραγματικότητα και ο προπονητής της Εσκουέλα, Κριστιάν Νέιρα βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με το όπλο που κρατούσε ο Σέζαρ Πάγκαν.

Ο τελευταίος απείλησε τον προπονητή του για να είναι βασικός στα παιχνίδια της ομάδας του και η αποκάλυψη του γεγονότος έχει προκαλέσει σάλο στην Αργεντινή. Ο προπονητής της αργεντίνικης ομάδας υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με την διοίκηση της Εσκουέλα να κάνει ό,τι μπορεί για να μεταπείσει τον Νέιρα.

Ο κόουτς όμως της ομάδας φαίνεται πως εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί, μετά τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια. Η παραίτηση όμως του Νέιρα δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιθύνοντες της Εσκουέλα.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας αρνήθηκαν να αγωνιστούν όταν έμαθαν πως ο συμπαίκτης τους απείλησε με όπλο τον προπονητή για να αγωνιστεί στη βασική εντεκάδα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η δημοσιοποίηση της ιστορίας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην Αργεντινή και φυσικά υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας.

Ήδη οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τα όσα έγιναν και όλοι περιμένουν να δουν αν η αστυνομία θα απαγγείλει κατηγορίες στον παίκτη. Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας υπήρξε και νέα καταγγελία για τον Πάγκαν, αυτή τη φορά ότι είχε απειλήσει με όπλο παλιό συμπαίκτη του.

Η ουσία είναι πως ο Πάγκαν πιθανότατα θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες κι όσο για το μέλλον του στην Εσκουέλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Πάγκαν θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα και δύσκολα θα βρεθεί σύλλογος για να του προσφέρει συμβόλαιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ