Διετή φυλάκιση πρότεινε η εισαγγελία για τον Νεϊμάρ

Τη φυλάκιση του Νεϊμάρ προτείνει η εισαγγελία, για την υπόθεση της παραποίησης των οικονομικών στοιχείων της μεταγραφής του από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται δικαστικές πηγές, η πρόταση της εισαγγελίας είναι για διετή φυλάκιση του Βραζιλιάνου επιθετικού και επιβολή προστίμου ύψους 10 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι, στο ισπανικό δικανικό σύστημα, η πρόταση του εισαγγελέα κατατίθεται πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Νωρίτερα σήμερα, η εταιρεία DIS, η οποία κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ όταν αυτός αγωνιζόταν στη Σάντος, είχε ζητήσει να επιβληθεί στον Βραζιλιάνο σταρ ποινή πενταετούς φυλάκισης και απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Η DIS, που θεωρεί ότι ζημιώθηκε οικονομικά από την παραποίηση του κόστους μετακίνησης του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, έχει ζητήσει επίσης την καταδίκη του προέδρου των «μπλαουγκράνα», Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, του προκατόχου του, Σάντρο Ροσέλ, του πρώην προέδρου της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκες, καθώς και του πατέρα του ποδοσφαιριστή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Το αριστερό πόδι του Μπίμπερ είναι μαγικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Σουάρες στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την “Μπάρτσα” ο Νεϊμάρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ