ΑΕ Σπάρτη: Εμείς δεν μπαίνουμε στο άρμα κανενός

Για κλίμα πόλωσης με φόντο τις εκλογές στην ΕΠΟ κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Σπάρτη, η οποία τονίζει ότι δεν θα μπει στο άρμα κανενός.

Η Σπάρτη επέλεξε να κρατήσει τις ισορροπίες και επέλεξε έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε παράταξη ενόψει της Γ.Σ. της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα η επιλογή αυτή να σχολιαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Football League:

«Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί βρώμικα παιχνίδια, τόσο εις βάρος της ομάδας μας, όσο και εις βάρος του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να εξυπηρετηθούν σκοτεινά συμφέροντα!

Με αφορμή δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ σε συγκεκριμένο μέσο, αναφορικά στο ΔΣ της Football League που στοχοποιεί την ομάδα μας δηλώνουμε τα εξής:

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, συμμετείχε ως όφειλε χθες 10/10/2016 στο ΔΣ της Football League. Ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή αντιπροσ��πων που θα εποπτεύουν την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ!

Επαναλαμβάνουμε: Το θέμα ήταν η εκλογή αντιπροσώπων που θα εποπτεύουν την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ και ΟΧΙ οι εκλέκτορες που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ.

Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΟΔΟΥ, ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Αυτό τεχνηέντως αποκρύφθηκε στο δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου, με προφανή στόχο να δημιουργηθεί κλίμα εις βάρος της ομάδας μας και προσωπικά του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να χαρεί ο διψασμένος κόσμος μας ποδόσφαιρο και να βρεθούν επιτέλους οι οικονομικές λύσεις (χορηγοί) για τη διοργάνωση ώστε να είναι βιώσιμες όλες οι “αντίπαλες” ομάδες.

Δεν μας αγγίζουν και δεν μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα καμιάς άλλη ομάδας παρά μόνο της ΣΠΑΡΤΗΣ.

Και ταυτόχρονα εκφράζουμε την ανησυχία μας για το κλίμα πόλωσης που δημιουργείται, αλλά δεν θα το ακολουθήσουμε.

Δηλώνουμε επίσης προς την Football League την έντονη δυσαρέσκεια μας που δεν κάλυψε ως όφειλε τις ομάδες που αδίκως στοχοποιήθηκαν με το εν λόγω… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ.

Τέλος, απευθυνόμενοι αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους μας τονίζουμε το εξής: Κλείστε τα αυτιά και τα μάτια σας σε οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται για την ομάδα μας εκ του πονηρού, σε συγκεκριμένα ΜΜΕ! Δείξτε για μια ακόμη φορά ότι η ΣΠΑΡΤΗ είναι μια γροθιά! Καταστρέψτε τα βρώμικα σχέδια τους!»

Τι δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Σπάρτης

Επί του θέματος τοποθετήθηκε στο onsports.gr ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Ηλίας Κατσογιάννης, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν μας απασχολούν τι θέλουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ».

 «Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πριν και πάνω απ΄όλα είναι ότι μοναδικός μου στόχος, σκοπός και καθήκον είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της Σπάρτης. Δεν με απασχολούν ούτε τι θέλει ο Παναθηναϊκός, ούτε τι θέλει ο Ολυμπιακός αλλά μόνο πως θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ισχυρή η ομάδα μας. Όποιος ψάχνει λοιπόν να βρει «συμμάχους» είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά να χτυπήσει άλλες πόρτες. Η Σπάρτη έχει τη δύναμη να λειτουργεί αυτόνομα σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που έκανα χθες είναι να επιλέξω έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε πλευρά γιατί έτσι θεώρησα ότι θα διαφυλάξω όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία. Προσέξτε, εκλογικό αντιπρόσωπο, όχι εκλέκτορα! Τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται δεν είναι απλά εκ του πονηρού αλλά εξυπηρετούν σκοπούς και συμφέροντα συγκεκριμένα», τόνισε ο Ηλίας Κατσογιάννης. 

«Δεν μας απασχολεί τι θέλουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός…»

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως κάποιοι κάνουν μέγα θέμα την επιλογή της Σπάρτης να ψηφίσει έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε παράταξη αλλά θάβουν το γεγονός ότι δίνουμε μάχη κάθε μέρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, σεβόμενοι τον κόσμο που έχει δώσει χρήματα από την τσέπη του για τα διαρκείας, τους χορηγούς που κόντρα στους δύσκολους καιρούς επένδυσαν στην ομάδα και φυσικά τους προπονητές και τους αθλητές μας που ζουν μια φαρσοκωμωδία. Προφανώς αυτά δεν ενδιαφέρουν τα αφεντικά τους… Να ξέρουν ωστόσο κάτι άπαντες: Η Σπάρτη δεν θα μπει στα παιχνίδια τους. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν θέλει! Το ξαναλέω μπας και το καταλάβουν κάποιοι: Είμαι εδώ για να προασπίσω μόνο τα συμφέροντα της Σπάρτης. Τι θέλουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ουδόλως με απασχολεί… Εμείς δεν ταχθήκαμε και δεν θα ταχθούμε με κανέναν.», συμπλήρωσε.

«Καθεστώς υποκόσμου και η Football League… απούσα»

Καταλήγοντας ο Ηλίας Κατσογιάννης δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στην παρούσα διοίκηση της Football League: «Είναι ντροπή που ενώ από χθες στοχοποιούνται συγκεκριμένες ομάδες και άνθρωποι, η διοίκηση της Football League δεν έχει πάρει θέση. Εμείς πάμε στις συνελεύσεις για να αποφασίσουμε για το μέλλον του ποδοσφαίρου σε ένα περιβάλλον που δεν θυμίζει σε τίποτα αθλητισμό αλλά υπόκοσμο… Δεν ξέρω αν γίνομαι σοφότερος, σίγουρα όμως ντρέπομαι για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφώνημα φάρσα αναστάτωσε τους εργαζόμενους στην ΕΠΟ

Ορφανός: Ευκαιρία αναλογικότητας ο νόμος του 2004

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ