ΒΙΝΤΕΟ-«Πρωτιά» Vettel στο Sochi

ΒΙΝΤΕΟ-«Πρωτιά» Vettel στο Sochi

Απομένει λίγος καιρός μέχρι το πρώτο Ρωσικό Grand Prix στην ολοκαίνουρια πίστα του Sochi και ο Sebastian Vettel έγινε ο πρώτος οδηγός της F1 που έκανε γύρο στο σχεδόν ολοκληρωμένο σιρκουί.

Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull, αμέσως μετά το GP Βελγίου, πέταξε στο Sochi και εκεί οδήγησε για μερικούς γύρους ένα Infiniti Q50.

Η πίστα του Sochi πέρασε από επιθεώρηση από κλιμάκιο της FIA, με επικεφαλής τον Charlie Whiting, πριν από λίγες ημέρες και τα σχόλια για τη νέα πίστα ήταν παραπάνω από θετικά, με τον ίδιο τον Whiting να δηλώνει εντυπωσιασμένος τόσο από την πρόοδο των εργασιών, όσο και από τις εγκαταστάσεις γενικότερα.

Το GP Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί στο Sochi το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου, στην πίστα που είναι διαμορφωμένη γύρω από το Ολυμπιακό Χωριό που φιλοξένησε τους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων. Η πίστα έχει μήκος 5.853 μέτρα και διαθέτει 18 στροφές.

Οι εντυπώσεις του Vettel από την πρώτη του γνωριμία με την πίστα του Sochi ήταν θετικές: «Έχοντας οδηγήσει για πρώτη φορά στο πλήρες σιρκουί με ένα Infiniti Q50, μπορώ να πω ότι πρόκειται για ενδιαφέρουσα σχεδίαση με καλή μείξη γρήγορων στροφών και τεχνικών κομματιών. Θα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για τα μονοθέσια της F1 και ανυπομονώ να ξαναέρθω τον Οκτώβριο».

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ