ΒΙΝΤΕΟ-Σκόραρε ο Τοροσίδης

ΒΙΝΤΕΟ-Σκόραρε ο Τοροσίδης

Στο «Μπέργκαμο» κόντρα στην Αταλάντα έμελλε ο Βασίλης Τοροσίδης να πετύχει το «παρθενικό» του γκολ με την φανέλα της Ρόμα στο καμπιονάτο.

Ο Έλληνας διεθνής άσος έδωσε μάλιστα τη νίκη στους «τζιαλορόσι» με 3-2 με τέρμα στο 71’. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, μέσα στα χιόνια.

Ο «Τόρο» προωθήθηκε από δεξιά και μετά από βαθιά μπαλιά έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, και έστειλε τη μπάλα στην άλλη γωνία και στα δίχτυα του Μάικλ Μπράντλεϊ. Με τον Τοροσίδη να πανηγυρίζει σαν τρελός, με άνοιγμα του χεριών του! «Η Ρόμα βρήκε τον δικό του… Γκρέκο», έγραψε το site της ιταλικής ομάδας, παίρνοντας και σχετικό tweet από φίλο του συλλόγου!Έτσι, μια εβδομάδα μετά την μεγάλη εμφάνιση του διεθνούς άσου κόντρα στη Γιουβέντους, ο διεθνής άσος σκόραρε με την Αταλάντα.

Δεν μάσησε ο «Τόρο», ούτε από το χιόνι, καθώς ήταν από τους λίγους που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με κοντομάνικη φανέλα!Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος πήρε κάρτα στις καθυστερήσεις, έδωσε έτσι τη νίκη σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο η Ρόμα δεν είχε τον Τότι και τον Ντε Ρόσι. Στο ματς από ελληνικής πλευράς αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 84′, στη θέση του Οσβάλντο

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ