Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα – Γιατί σκότωσε τον κουνιάδο του – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία με έναν νεκρό και μία γυναίκα ελαφρά τραυματισμένη, ύστερα από πυροβολισμό στα Μέγαρα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί τον ίδιο και τη σύζυγό του. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ακαριαία ο 48χρονος άνδρας και να τραυματιστεί η 43χρονη γυναίκα του.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του.

Ο δράστης, που τράπηκε σε φυγή μετά την ανθρωποκτονία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος.

Ο κουνιάδος του θύματος πυροβόλησε και την 43χρονη γυναίκα, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός, ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Τι λέει ο ξάδερφος της τραυματισμένης γυναίκας για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα

Για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα μίλησε στον ΑΝΤ1 ο ξάδερφος της τραυματισμένης γυναίκας.

Όπως είπε, η ξαδέρφη του «είναι καλά, ένα αιμάτωμα στο πόδι έχει, ίσως να βγει από το νοσοκομείο σε δύο μέρες. Δεν έχω μάθει ακριβώς τι έγινε αλλά δεν νομίζω ότι κανένας από τους δύο θα προκαλούσε τσακωμό, ήταν και οι δύο ήρεμοι άνθρωποι».

Τόνισε επίσης ότι «θεωρώ απίθανο να υπήρξε διαπληκτισμός. Δεν ήταν τα δύο παιδιά μέσα, δεν ισχύει αυτό. Ήταν το ένα και ίσως να μην κατάλαβε γιατί ήταν το πιο μικρό».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν ήξερε τον δράστη, «δεν τον γνωρίζω, δεν τον θυμάμαι ούτε στη φάτσα. Και σε οικογενειακό τραπέζι να τον είχα πετύχει, δεν τον θυμάμαι καθόλου».

Κάτοικος Μεγάρων: Άκουσα τους πυροβολισμούς, δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί υπήρχε πανικός

Για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα, μίλησε στον ΑΝΤ1 γείτονας της οικογένειας.«Άκουσα τους πυροβολισμούς, πετάχτηκα έξω αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί υπήρχε πανικός. Ήταν απότομο, ξαφνικά στην απόλυτη ησυχία», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μία εξαιρετική οικογένεια, ο άνθρωπος είναι ήρεμος, κύριος. Πρέπει να τους αιφνιδίασε. Ήταν τα παιδάκια μέσα, όλη η οικογένεια ήταν ανάστατη», πρόσθεσε ο κάτοικος της περιοχής τονίζοντας ότι «το ασθενοφόρο άργησε πάρα πολύ, σχεδόν μια ώρα» για να έρθει στο σπίτι που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ