Τι λέει η μητέρα του 34χρονου που κρατούσε όμηρο τη Γαλλίδα: Ο γιος μου δεν την ήθελε και αυτή τον εκδικήθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Με βαρύτατες κατηγορίες ο 34χρονος από τη Λαμία που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol για αρπαγή 40χρονης Γαλλίδας υπηκόου, θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Παρασκευή. Αιτία, οι καταθέσεις ακόμη δυο γυναικών από τη Λαμία που «καίνε» τον 34χρονο, περιγράφοντας καταστάσεις πολύ χειρότερες από όσες έζησε η 40χρονη Γαλλίδα τις 2,5 μέρες που φέρεται ότι έμεινε «φυλακισμένη» στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Η μητέρα του 34χρονου μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και πιστεύει ότι όλα έγιναν για λόγους εκδίκησης.

«Μάλλον επειδή ο γιος μου δεν την ήθελε, της είπε τέρμα, ήθελε να εκδικηθεί κατά κάποιο τρόπο», λέει.

Δείτε το βίντεο από το Star:

“Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς”

Ένα από τα δύο θύματα του 34χρονου, καταγγέλλει ανοιχτά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 χρόνια της ζωής της. Μετά μάλιστα από την πρώτη φορά την απειλούσε ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στα άρρωστα παιχνίδια του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος.

Δεν δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι κάτι που είχε τρομοκρατήσει την νεαρή, που φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι.

«…έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του».

Την έδεσε χειροπόδαρα και την έκλεισε στο πορτμπαγκάζ Ακόμη περισσότερες είναι οι περιγραφές φρικτών σκηνών στην περίπτωση της άλλης Λαμιώτισσας, η οποία χρονικά συνδεόταν με τον κατηγορούμενο από τα Λυκειακά τους χρόνια. Από το 2006 που επιβεβαίωσαν τον «έρωτά» τους έμεινε υποχείριο του μέχρι και πρόσφατα το Σεπτέμβριο, αφού και για κείνη χρησιμοποιούσε την απειλή της διαπόμπευσης.

Η κοπέλα περιγράφει σκηνές απόλυτης βίας που βίωσε τόσο στο σπίτι του κατηγορούμενου στη Λαμία, αλλά και στο σπίτι που είχε σε νησί όταν δούλευε στο στρατό.

«Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ», ήταν από τις πιο ενδεικτικές φράσεις του 34χρονου που έπειθε τα θύματά του να μην αποκαλύπτουν τα όσα περνούσαν δίπλα του.

Σε μία περίπτωση μάλιστα που συναντήθηκαν για εξηγήσεις εκτός σπιτιού, την χτύπησε και την έδεσε χειροπόδαρα πριν την πετάξει στο πορτμπαγκάζ για να την μεταφέρει στο γκαράζ του σπιτιού του.

Πηγή: Star, Lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ