• Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 34χρονο που απήγαγε την Γαλλίδα - "Τώρα πήγαινε να πεις ότι σε βίασα, κανείς δεν θα σε πιστέψει" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

  7:30 πμ, Τετάρτη 19 Σεπ 2018 7:30 πμ, Τετάρτη 19 Σεπ 2018

  Με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο 34χρονος από τη Λαμία , που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol για αρπαγή 40χρονης Γαλλίδας υπηκόου. Ο 34χρονος άνδρας αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

  Μάλιστα ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, καθώς στην αρχική κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής, προστέθηκε από τον Εισαγγελέα η σημείωση "κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή", αλλά και η κατηγορία του βιασμού"κατά εξακολούθηση και κατά συρροή".

  Αιτία, οι καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών από τη Λαμία που «καίνε» στην κυριολεξία τον 34χρονο, περιγράφοντας καταστάσεις πολύ χειρότερες από όσες έζησε η 40χρονη Γαλλίδα τις 2,5 μέρες που φέρεται ότι έμεινε «φυλακισμένη» στο σπίτι του.

  Βιασμός ανήλικης αλλά και απειλή με όπλο

  Ένα από τα δύο «καινούρια» θύματα του 34χρονου, καταγγέλλει ανοιχτά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 χρόνια της ζωής της. Μετά μάλιστα από την πρώτη φορά που τη βίασε,ο 34χρονος την απειλούσε ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στα άρρωστα παιχνίδια του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος.

  Δε δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι κάτι που είχε τρομοκρατήσει την νεαρή, η οποία φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι. «…Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Την έδεσε χειροπόδαρα και την έκλεισε στο πορτμπαγκάζ

  Ακόμη περισσότερες είναι οι περιγραφές φρικτών σκηνών στην περίπτωση της άλλης κοπέλας με καταγωγή από τη Λαμία, η οποία χρονικά συνδεόταν με τον κατηγορούμενο από τα λυκειακά τους χρόνια. Από το 2006 που επιβεβαίωσαν τον «έρωτά» τους έμεινε υποχείριο του μέχρι και πρόσφατα το Σεπτέμβριο, αφού και για εκείνη χρησιμοποιούσε την απειλή της διαπόμπευσης.

  Η κοπέλα περιγράφει σκηνές απόλυτης βίας που βίωσε τόσο στο σπίτι του κατηγορούμενου στη Λαμία, αλλά και στο σπίτι που είχε σε νησί όταν δούλευε στο στρατό. «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ», ήταν από τις πιο ενδεικτικές φράσεις του 34χρονου που έπειθε τα θύματά του να μην αποκαλύπτουν τα όσα περνούσαν δίπλα του. Σε μία περίπτωση μάλιστα που συναντήθηκαν για εξηγήσεις εκτός σπιτιού, την χτύπησε και την έδεσε χειροπόδαρα πριν την πετάξει στο πορτμπαγκάζ για να την μεταφέρει στο γκαράζ του σπιτιού του.

  Οι σκλάβες κι ο αφέντης

  Πρόθεσή του ήταν να τις μετατρέψει σε σκλάβες κι εκείνος να είναι ο αφέντης τους. «Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους», τους έλεγε. Πολλές από τις αρρωστημένες συνήθειες του 34χρονου είχε περιγράψει πρώτη στους αστυνομικούς και η 40χρονη Γαλλίδα.