Ο δικηγόρος του πατέρα της Ζέμπερη: Δεδομένο ότι ο Σοροπίδης είναι ο δολοφόνος της Δώρας- BINTEO

-Για ακραίες καταστάσεις έκανε λόγο ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, σχολιάζοντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τη χθεσινή ένταση που δημιουργήθηκε εκτός, αλλά και εντός της δικαστικής αίθουσας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δικαιολογώντας, ωστόσο «εν μέρει», όπως ανέφερε τον εντολέα του, σημείωσε ότι «ήρθε αντιμέτωπος με το δολοφόνο του παιδιού του».

Για τον κ. Λύτρα, είναι «δεδομένο ότι ο Σοροπίδης είναι ο δολοφόνος της Δώρας. Αυτό που το δικαστήριο εξετάζει είναι αν είχε συνεργούς ή κάποιο ηθικό αυτουργό».

Ερωτηθείς για τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ότι τον έβαλαν να τη σκοτώσει, ανέφερε την προσωπική του άποψη, ότι δηλαδή, «είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να δικαιολογήσει μία αποτρόπαια πράξη».

Σχετικά με το γενετικό υλικό άλλου άτομο, που ιδιώτης ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι υπήρχε στα νύχια του θύματος, είπε ότι «δεν παραπέμπει σε άλλο άτομο, αλλά πρόκειται για γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα». Τόνισε επιπλέον ότι, «τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι το DNA στα νύχια δεν είναι αξιοποιήσιμο».

Όσο αφορά στην πορεία της δίκης, η οποία ξεκίνησε χθες, ανέφερε ότι κατέθεσε ο διευθυντής της Δώρας, διαλύοντας ουσιαστικά σενάρια που δείχνουν ότι πίσω από τη δολοφονίας της βρίσκονται εργασιακά θέματα, αφού κατέθεσε ότι, «δεν υπήρχαν απειλές, ούτε είχε πέσει στην αντίληψή του ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα».

Πηγή: ANT1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ