Μη σου τύχει να βρεθείς σε ανάγκη… Κατάληψη της ΛΕΑ από ασυνείδητους οδηγούς – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Ακόμη και το περιπολικό της τροχαίας δεν πτόησε τους ασυνείδητους οδηγούς της εθνικής οδού Κορίνθου- Αθηνών να μπουν στη ΛΕΑ.

Αν και μία στις δέκα συγκρούσεις προκαλούνται από αυτοκίνητα που είναι σταματημένα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη του enikos. gr, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής και λόγω της αυξημένης κίνησης που συνάντησε στην εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας, στο ύψος των Μεγάρων, αρκετοί οδηγοί προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν τη αυτή τη διέξοδο.

Στο βίντεο που τράβηξε ο αναγνώστης, διακρίνεται οδηγός με βανάκι, ο οποίος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αποτρέψει τη διέλευση των ασυνείδητων οδηγών από τη συγκεκριμένη λωρίδα.

Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr, αποφάσισε να μπει ο ίδιος στην ΛΕΑ και να σταματήσει με αναμμένα τα αλάρμ, όπως ακριβώς συμβαίνει σε ένα αυτοκίνητο με βλάβη… Το αποτέλεσμα; Πολλές αντιδράσεις από τους διερχόμενους οδηγούς που ήθελαν να συνεχίζουν την πορεία τους από τη έκτακτη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ