Η «ΕΛΠΙΔΑ» τιμά την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη

Την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη, στο πρόσωπο νέων ανθρώπων και επιχειρηματιών, οι οποίοι, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, στηρίζουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τίμησε η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων την καλλιτέχνη κυρία Έμιλυ Βαφειά και τον επιχειρηματία κύριο Χρύσανθο Πανά, και τους τίμησε με το «Βραβείο Εκτίμησης» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την έμπρακτη στήριξη αλλά και την ευαισθησία που δείχνουν απέναντι στα προβλήματα των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Έμιλυ Βαφειά

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με την Έμιλυ Βαφειά και την οικογένεια της

Υπενθυμίζεται ότι η καλλιτέχνης κυρία Έμιλυ Βαφειά διοργάνωσε πρόσφατα την πρώτη της προσωπική έκθεση με θέμα τα emojis, τα εικονίδια δηλαδή εκείνα που χρησιμοποιούμε μέσω των κινητών μας τηλεφώνων και υπολογιστών για να εκφράσουμε συναισθήματα και να περιγράψουμε καταστάσεις. Tα έσοδα από την έκθεση διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση των σκοπών της Επιτροπής «ΕΛΠΙΔΑ Youth».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τα μέλη της Επιτροπής ΕΛΠΙΔΑ YOUTH

Παραλαμβάνοντας συγκινημένη την τιμητική διάκριση η κυρία Βαφειά ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη γιατί όπως είπε «πίστεψε σε αυτήν και την παρότρυνε να προχωρήσει».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Αλεξία Βαρδινογιάννη, μαζί με την βραβευθείσα Έμιλυ Βαφειά, την μητέρα της και το σύζυγό της Χάρη Βαφειά. Μαζί τους και ένας μικρός φίλος της “ΕΛΠΙΔΑΣ” που προσέφερε αναμνηστικά δώρα στην Έμιλυ Βαφειά

Ο κύριος Χρύσανθος Πανάς, από την πλευρά του, έχει εκφράσει την έμπρακτη στήριξη του στους σκοπούς του Συλλόγου, φιλοξενώντας στο ZONARS, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αρκετές εκδηλώσεις των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το σημαντικό έργο που επιτελούν.

«Θέλω να το πω και θα το λέω παντού ότι ο κόσμος πρέπει να πλησιάσει και να δει από κοντά τι συμβαίνει, τι γίνεται στο Νοσοκομείο. Τα συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το έργο σας κυρία Βαρδινογιάννη δεν είναι μόνο για την κοινωνία για την Ελλάδα. Είναι για τον άνθρωπο και έχει ξεφύγει από τα όρια της χώρας. Μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς. Πιστεύω ότι είστε η ψυχή. Εσείς έχετε βάλει τη σπίθα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Θα είμαι δίπλα σας και διατεθειμένος να κάνω και άλλα πράγματα», ανέφερε ο κύριος Πανάς.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Χρύσανθος Πανάς

Στην ίδια σεμνή τελετή απονεμήθηκε και το «Μετάλλιο του Υποστηρικτή» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στο μέλος της Επιτροπής «ΕΛΠΙΔΑ Youth» κυρία Μαριά Παπαθανασίου Αρρώνες, για την προσφορά της στο έργο του Συλλόγου.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Μαρία Παπαθανασίου Αρρώνες

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΠΙΔΑΣ, την Μαρία Παπαθανασίου Αρρώνες και τον Χρύσανθο Πανά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ