Αυτό είναι το βίντεο από τον εκνευρισμό του Φερεντίνου στο καρναβάλι της Καλαμάτας – Τον “αδειάζει” γνωστή δημοσιογράφος

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος για να παρουσιάσει το Καρναβάλι της πόλης. Την ώρα που μιλούσε στο μικρόφωνο έπεσε θύμα… αλευρώματος και μπουγελώματος με μπίρα από καρναβαλιστές και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, αποκαλώντας τους “μ…..ς”.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram έδωσε την δική του εκδοχή για τα γεγονότα κάνοντας λόγο για…υπερβολές!

Ωστόσο, στο βίντεο του Best Tv φαίνεται το αλεύρωμα του παρουσιαστή και ο ίδιος να προσπαθεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, ενώ και η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου που βρέθηκε εκεί τον “αδειάζει” μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

“Φερεντίνο πες αλεύρι….

Κι εκει που ειμαστε μές στη τρελή χαρά και «τε λα πονκο», και περιμένουμε να κατέβουμε την Αριστομενους… ακούγεται από τα μεγάφωνα η φωνή του Χρήστου Φερεντίνου…..«εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μ και τελειώνουν σε σίγμα…οι «Μα…σίγμα» υπάρχουν σε κάθε πόλη…χειροκροτήστε τους!» Και μετά τίποτα…ούτε μουσική…ένα κενό!

Η πρώτη αντίδραση ήταν να σκεφτούμε ότι υπήρχε γκρουπ με το όνομα «μ…ς»…άλλωστε και εμείς όπως και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές, αλλά και πλήθος κόσμου, δεν ήμασταν μπροστά για να καταλάβουμε τον λόγο που ο Χρήστος Φερεντίνος χαρακτήρισε έτσι ένα γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν και αρκετά ανήλικα παιδάκια ηλικίας δημοτικού με τις μαμάδες τους, (αυτοί άλλωστε ήταν και οι ηθικοί δράστες του αλευρώματος)…βέβαια υπήρχε και ένας μεθυσμένος καρναβαλιστής ο οποίος του έριξε μπίρα από ένα κουτάκι που κρατούσε.. ο Φερεντίνος αφού ανταπάντησε με έναν πακο χρησιμοποιημένες σερπαντίνες..σηκώθηκε και έφυγε «σαν ποντικός» για να αλλάξει (δανείζομαι δίκη του πρόσφατη έκφραση) αναγγέλωντας ειρωνικά «ότι θα επιστρέψει σε καμία ώρα» (κι αυτό ακριβώς έκανε!!!..)αφήνοντας μια ολόκληρη πόλη στα κρύα του λουτρού!!…

Ακολούθησε ένα σχετικό αλαλούμ, ευτυχώς είχαμε καβάντζα τον Σωτήρη Γεωργούντζο που χωρίς σκαλετα, προσπάθησε να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να μεταδώσει την παρέλαση ολομόναχος, αφού όλοι σύσσωμοι πήγαν να βοηθήσουν στο άλλαγμα…(άλλωστε οποίος θέλει φίρμα, πρέπει να μάθει να φέρεται και ως αυλή)!

Εμείς…μην γνωρίζοντας «πως» και «τι» κατεβαίνουμε πια ψιλοπερπατώντας….(αφού δεν ακούγαμε κάν μουσική από ένα σημείο κι έπειτα)… Μέσα στο μαζικό μούδιασμα κι ενώ όλοι κοιτιούνται απορημένοι ο Γεωργουντζος…φωνάζει το επικό.. «Είμαστε το καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας!!»..(Αλμοδοβάρ σκηνικό τουλάχιστον!)

Ο δήμαρχος και η καρναβαλική επιτροπή με τα πέτσινα αυτιά, -αφού δεν άκουσαν τους αήθεις χαρακτηρισμούς που μεγαφωνιστηκαν από τους Αγίους Απόστολους μέχρι το πάρκο του ΟΣΕ-, ευχαρίστησαν θερμά τον επώνυμο παρουσιαστή για το φιάσκο που μας χάρισε.. λέγοντας χαρακτηριστικά «η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας»..!

Ευτυχώς…την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι Λοκομόντο…και μαζί τους χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης!…διότι.. η πόλη αυτή έχει χιλιάδες που αρχίζουν από «Μα» και τελειώνουν σε «σίγμα» …λέγονται ΜΑΓΚΕΣ.., και κατέβηκαν στο δρόμο για να συμμετέχουν και να δουν το καρναβάλι …(που το χρυσοπλήρωσανε μέσα στους φουσκωμένους τους λογαριασμούς) ….and that’s χρόνια τώρα the deal..κύριοι των προβολέων, των τίτλων, και των επισήμων επιτροπών…

Αυτό που μας εμέινε φέτος, ήταν οι μουσικαραδες Λοκομόντο… και φυσικά

ο Σωτήρης.. ο Μέγας…ο Καλαματιανός!…

Και του χρόνου Καλαματαρα μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ