Κεχαγιόγλου: Η 19χρονη δεν πήγε από μόνη της στο Χονγκ Κονγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Την υπόθεση της 19χρονης που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της, σε έλεγχο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ανέλαβε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος, μιλώντας στον ANT1, διευκρίνισε ότι, παρά τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, αυτό δεν έγινε εφικτό, διότι απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία του δικηγόρου με τον συλληφθέντα.

Από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας συναντάται με την 19χρονη, όπως εξήγησε ο συνήγορός της.

Σύμφωνα με τον Σάκη Κεχαγιόγλου, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

«Αυτό το παιδί, 19 ετών, δεν θα μπορούσε από μόνο του, ξαφνικά, να γίνει όλο αυτό το δίκτυο και να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου και συμπλήρωσε πως «η πρώτη ενέργειά μου θα είναι να ζητήσω την άρση του απορρήτου και να διαπιστώσω με ποιον είχε επικοινωνία».

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς της κοπέλας. Ο πατέρας της μάλιστα είναι αστυνομικός.

Η νεαρή δούλευε σε βενζινάδικο και το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο.

Οι γονείς της έμαθαν από τις ειδήσεις για τη σύλληψή της, καθώς μέχρι τότε θεωρούσαν πως βρίσκεται στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, ανησύχησαν ότι τους λέει ψέματα και έψαχναν να βρουν πού μένει στην Καλαμάτα και σε ποιο ΙΕΚ φοιτά, χωρίς όμως να μπορούν να εξακριβώσουν τίποτα.

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ