Συνεχίζεται ο σάλος στο Twitter για τις δηλώσεις του Τσιάρτα

Στα trends του Twitter εδώ και 24 ώρες παραμένει ο Βασίλης Τσιάρτας που τοποθετήθηκε χθες στο θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου. Ο παλαίμαχος αναφέρθηκε με επιθετικό τρόπο εναντίον του δικαιώματος του σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού, δέχθηκε δριμεία κριτική και αργότερα επανήλθε διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

«Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση» ήταν ο επίλογος της δημοσίευσης του στο Facebook και έκτοτε έχει στηθεί… πάρτι στο Twitter με εκατοντάδες σχόλια. Τα περισσότερα είναι αρνητικού περιεχομένου, αλλά υπάρχουν και αρκετοί οι οποίοι επικροτούν τη στάση του Ναουσαίου πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Σεβίλης, αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική μας το 2004.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή «τιτιβίσματα» αναφέρουν:

«Μπράβο στον Τσιάρτα που δε φοβήθηκε να εκφράσει τ άποψή του. Είναι δύσκολο για έναν επώνυμο ν πάει κόντρα στην επιβληθείσα πνευματική διαστροφή».

«Νέα δήλωση Τσιάρτα:

Ουγκα γκα μπουμ μπουμ χι γκαπαγκπουπ μπιριλι γκα γκα αουγκικι αουγκικι»

«Εντάξει, ήταν φάουλ η ατάκα Τσιάρτα για την αλλαγή φύλου, αλλά γι’ αυτό έγινε διάσημος, για τα φάουλ του»

«Θέλει ο άλλος ν’ αλλάξει φύλο, χωρίς την άδεια του παπά, του δημάρχου, του δάσκαλου του χωριού κ του Βασίλη Τσιάρτα. Μα είναι πράγματα αυτά;»

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ