Ανοίγουν στόματα για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Στις απολογίες των επτά συλληφθέντων επικεντρώνεται η αστυνομία για να προχωρήσει στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα στόματα έχουν ανοίξει. Οι κατηγορούμενοι αλληλοκαρφώνονται δίνοντας πληροφορίες για τον τρόπο δράσης της ομάδας αλλά και για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Πέντε από τους δράστες έχουν, ήδη, παραδεχθεί την εμπλοκή τους δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία με τον έναν να «καρφώνει» τον άλλον, σε μια προσπάθεια του καθενός να… πέσει στα μαλακά.

Μάλιστα ένας εκ των πέντε, φέρεται να έχει δώσει επιβαρυντικά στοιχεία και για άλλους δυο, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση.

Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική, όσο και αναμενόμενη από την Αστυνομία, η οποία εκτιμά ότι όσο περνούν οι μέρες και οι κατηγορούμενοι αντιληφθούν σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται τότε θα αναγκαστούν να τα ομολογήσουν όλα.

Μάλιστα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση, πιστεύουν πως από τις καταθέσεις αυτών των πρώτων κατηγορουμένων θα φτάσουν και στα άτομα που θεωρούνται πως εμπλέκονται στην απαγωγή αλλά δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να συλληφθούν.

Πηγή ρεπορτάζ: Cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ