Επέστρεψε στην εργασία του ο Λεμπιδάκης – Τι είπε στους εργαζόμενους – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από 186 ημέρες ομηρίας και την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης ομηρίας του ο 53χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε ξανά στην εργασία του .

Ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος παρά την πολύμηνη ταλαιπωρία του στα χέρια των απαγωγέων του.

Φθάνοντας στην οικογενειακή του επιχείρηση, στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, οι εργαζόμενοι και όσοι βρίσκονταν στο σημείο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον αγκάλιασαν.

Λίγο πριν περάσει την είσοδο του εργοστασίου μίλησε για λίγο στους δημοσιογράφους ευχαριστώντας δημόσια την Ελληνική Αστυνομία για την απελευθέρωσή του .

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, όμορφα, ευτυχισμένος. Είναι σαν να γεννήθηκα ξανά», ήταν τα πρώτα του λόγια που συνέχισε λέγοντας «είμαι ανυπόμονος να αρχίσω ξανά την δημιουργική μου εργασία. Η αστυνομία έκανε ένα πραγματικό άθλο. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει, τους ευχαριστώ».

Μιλώντας λίγο μετά με τους συνεργάτες του αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε και την ομηρία του. «Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

Τον Μιχάλη Λεμπιδάκη επισκέφθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του στα Καλέσα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Κώστας Λαγουδάκης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ