Πάρκαραν αδιάφοροι στο πεζοδρόμιο για να πάνε… για καφέ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όχι ένα, αλλά δύο αυτοκίνητα, έχουν παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο στο Παλαιό Φάληρο, στη γωνία Ποσειδώνος και Αχιλλέως. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης enikos.gr, ο οποίος μας έστειλε και τη σχετική φωτογραφία, οι οδηγοί άφησαν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο για να πάνε για… καφέ.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη, οι πεζοί, ανάμεσά τους και πολλές μητέρες με μικρά παιδιά αναγκάστηκαν, να βγουν πάνω στην Ποσειδώνος για να περάσουν από το σημείο. Αυτό αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, κι ενώ έχουν γίνει καταγγελίες, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης, οι οδηγοί πάρκαραν τα οχήματά τους πάνω στο πεζοδρόμιο αδιαφορώντας μάλιστα για το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο έκλειναν και τον οδηγό όδευσης τυφλών.

Δείτε τη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ