Μυστήριο για το τραγικό τέλος του 36χρονου αγνοούμενου από την Κρήτη

Απαντήσεις για την τραγική κατάληξη της εξαφάνισης του 36χρονου Μάνου Βρυθιά, προσπαθούν να δώσουν οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοχειρία; Αυτά είναι τα τρία ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στην προβλήτα 6 του λιμένος Ηρακλείου, ξεβράστηκαν ανθρώπινα οστά. Λίγα λεπτά αργότερα και σε συνέχεια των ερευνών από τους δύτες, εντοπίζονται και νέα οστά, καθώς και ένα τσαντάκι μέσης μέσα στο οποίο υπήρχε μία αστυνομική ταυτότητα η οποία ανήκε στον 36χρονο Μάνο Βρυθιά.

Στη συνέχεια, η 3η ΕΜΑΚ ξεκινά έρευνες στο ρέμα του Κατσαμπά. Εκεί, οι Αρχές έρχονται αντιμέτωπες με ένα ανθρώπινο πτώμα το οποίο μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ήταν σφηνωμένο σε δέντρο.

Ελάχιστα λεπτά μετά, η οικογένεια του 36χρονου, στον οποίο οδηγούσαν όλα τα ευρήματα, βρέθηκε στην περιοχή σε μία προσπάθεια να αναγνωρίσει ό,τι μπορεί. Η μητέρα του καταφέρνει να αναγνωρίσει το παπούτσι του και τα ρούχα του.

Σήμερα, οι έρευνες στην γλίστρα της προβλήτας 6 συνεχίζονται αφού ιδιώτες δύτες εξακολουθούν να ψάχνουν στα νερά για περισσότερα στοιχεία. Οι έρευνες όμως γίνονται κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς στο συγκεκριμένο σημείο, καταλήγουν φερτά υλικά από το ρέμα του Κατσαμπά. Οι πληροφορίες λένε ότι σήμερα, δεν έχουν εντοπιστεί άλλα οστά ή αντικείμενα σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο ekriti.gr, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά καθώς είναι πολύ νωρίς για ειπωθεί κάτι με σιγουριά.

Αυτό που μένει είναι να γίνει η ταυτοποίηση του DNA προκειμένου να αποδειχθεί και επίσημα η ταυτότητα του πτώματος. Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 36χρονου είχαν χαθεί από την περιοχή του Κατσαμπά στις 30 Μαρτίου.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ