Μαρτυρία στο enikos.gr: Έτσι μπήκε στο αυτοκίνητό μου και με απείλησε με όπλο

Σοκαρισμένη η γυναίκα που έζησε τον τρόμο μέσα στο αυτοκίνητό της, όταν ένας άγνωστος άνδρας μπήκε ξαφνικά στο πίσω κάθισμα και με την απειλή όπλου της ζήτησε χρήματα καθώς και να τον μεταφέρει σε άγνωστο προορισμό, περιγράφει στο enikos.gr την εφιαλτική εμπειρία της.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Γλυφάδα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην οδό Πανδώρας, κάθετη της Κύπρου.

“Τον είχα δει να περπατάει στον δρόμο, πριν μπει στο αμάξι, δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο, ήταν μικρόσωμος, κοντός και νεαρής ηλικίας, γύρω στα 30. Δεν κατάλαβα πώς ξαφνικά μπήκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου” λέει η Τζένη Έβανς στο enikos.gr

“Μου έβαλε το όπλο στο κεφάλι, μου ζήτησε χρήματα και να αρχίσω να οδηγώ για να τον πάω εκεί που θέλει. Όταν του είπα ότι δεν έχω λεφτά, μου απάντησε: “Με νοιάζει να με πας κάπου”. Ήταν πολύ οργανωμένος, φορούσε γάντια και είχε ασύρματο που από ότι κατάλαβα άκουγε τη συχνότητα της αστυνομίας” συνεχίζει.

Η γυναίκα πιστεύει ότι ο άγνωστος άνδρας έψαχνε κάποιον να τον μεταφέρει στον προορισμό του καθώς της έλεγε να απομακρυνθεί από τη Γλυφάδα ενώ δεν της είπε πού ακριβώς ήθελε να πάει.

“Αποφάσισα ότι δεν θα απομακρυνόμουν μαζί του και μόλις βρέθηκα έξω από ένα μαγαζί που βρίσκονταν γνωστοί μου, πετάχτηκα έξω από το αυτοκίνητο και άρχισα να ουρλιάζω φωνάζοντας “έχει όπλο”. Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι εκείνη τη στιγμή ο άνδρας βγήκε από το πίσω κάθισμα, μπήκε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό μου” λέει η γυναίκα στο enikos.gr.

“Θέλω να τον βρουν. Είμαι εξοργισμένη. Σκέφτηκα τι θα μπορούσε να έχει συμβεί και πού θα βρισκόμουν εάν είχα συνεχίσει να οδηγώ και να πήγαινα εκεί που ήθελε. Ή τι θα μπορούσε να συμβεί σε μια άλλη γυναίκα που έκανε τελικά αυτό που ζητούσε” καταλήγει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ