Μητέρα Φύσσα: Οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν να κυκλοφορούν προκλητικά στο Κερατσίνι

«Ούτε στα πιο φρικτά μου όνειρα δε φανταζόμουν ότι θα ζούσα τέτοιο βράδυ. Θυμάμαι τον Παύλο μου να είναι στο σπίτι… Φεύγουν να πιουν καφέ με τα παιδιά και θα βλέπανε στη συνέχεια την μπάλα… Δεν θα τον έβλεπα το βράδυ, του είπα να περάσεις καλά και θα τον έβλεπα το πρωί με τον καφέ» δήλωσε για το βράδυ της δολοφονίας του γιού της Παύλου, η μητέρα του Μάγδα Φύσσα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

«Όταν μαχαίρωσαν τον Παύλο στην Τσαλδάρη, ειδοποιήθηκε ο πατέρας του. Αυτό που έλεγα μέσα μου ήταν «ας είναι στην εντατική, να τον βρω ζωντανό. Είναι αυτή η ρημάδα η ελπίδα, που περιμένεις και λες ότι κάτι θα γίνει».

«Αυτό που ζούμε είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό, περιμένεις πότε θα ξυπνήσεις αλλά δεν ξυπνάς».

Συνεχίζοντας την δραματική της αφήγηση για το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου, η Μάγδα Φύσσα αναφέρει: «Στο νοσοκομείο όταν έφτασα, κανείς δεν μου έλεγε τίποτα. Ποιός θα τολμούσε να το ξεστομίσει. Μια ψυχολόγος που ήταν εκεί έκλαιγε, κάποια στιγμή ένας γιατρός μου είπε ότι ο Παύλος δεν ήταν ζωντανός. «Μαχαιρώθηκε στην καρδιά», μου είπε, «ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας και πιάστηκε , το έκανε η Χρυσή Αυγή. Ηταν τρείς τα ξημερώματα. Δεν θυμάμαι να αισθάνθηκα τίποτε για το δολοφόνο του παιδιού μου, σκεφτόμουν πως θα ζήσω χωρίς τον Παύλο».

Αναφερόμενη στον Γιώργο Ρουπακιά η κυρία Φύσσα σχολίασε: «Πόση άνεση είχε μέσα στο αστυνομικό τμήμα ο Ρουπακιάς; Στην κατάθεσή του είχε πει ότι τον άφησαν να μπεί στον τρίτο όροφο του αστυνομικού τμήματος χωρίς συνοδεία. Τι είχε στο μυαλό του; Τι του είχαν τάξει; Όλα άρχισαν να ξετυλίγονται όταν πήγαν στη Γ.Α.Δ.Α.».

Σε ερώτηση για τη συνεχή παρουσία της στη δίκη όλο αυτό το διάστημα, ξεκαθάρισε ότι η ίδια θεωρεί πως η δίκη δεν τελείωσε επειδή τελείωσε η εξέταση των μαρτύρων κατηγορητηρίου για τη δολοφονία του Παύλου. «Δικάζεται η Χρυσή Αυγή. Αφορά όλους μας, δεν είμαστε εκεί μόνο για τη δολοφονία αλλά και για τα υπόλοιπα αδικήματα, για συμπαράσταση στους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν έχει δει καμία μεταμέλεια από τους χρυσαυγίτες, «αντίθετα συνεχίζουν να κυκλοφορούν προκλητικά ακόμα και στο Κερατσίνι»

Μιλώντας για τις καθυστερήσεις στην εξέλιξη της δίκης, η κυρία Φύσσα ξεκαθάρισε ότι προσδοκά να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Και όχι μόνο για το δολοφόνο, το χέρι του κάποιος το όπλισε. Από τον αρχηγό μέχρι τον τελευταίο. Να πληρώσουν»,

 

Διαβάστε επίσης

 

Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών – ΦΩΤΟ

Κουτσούμπας: Είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα τύλιξε με λευκή κορδέλα την προτομή του – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ