Σύλληψη 45χρονου για μαστροπεία

Έναν 45χρονο, που οδηγούσε μία 32χρονη γυναίκα σε ερωτικά ραντεβού, τα οποία προγραμμάτιζαν μέσω του διαδικτύου, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός ιστοσελίδας συνοδών, μέσω της οποίας διαφημιζόταν η δυνατότητα προγραμματισμού ερωτικών ραντεβού έναντι αμοιβής.

Ο 45χρονος συνελήφθη καθώς μετέφερε σε ξενοδοχείο της πόλης την 32χρονη αλλοδαπή, προκειμένου να πραγματοποιήσει προσυμφωνημένο διαδικτυακό ραντεβού.

Από την έρευνα προέκυψε ότι μέσω της ιστοσελίδας καθορίζονταν οι τόποι προορισμού της εκδιδόμενης γυναίκας, οι χώροι διαμονής, αλλά γινόταν και κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων των επαγγελματικών ταξιδιών της.

Στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.195 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούνταν για τις σχετικές συνεννοήσεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για άμεση συνέργεια σε μαστροπεία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σε βάρος της 32χρονης γυναίκας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις στο θρίλερ της δολοφονίας της Αγραφιώτου –ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ