ΣΟΚ – Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης – ΦΩΤΟ- BINTEO από το σημείο του τροχαίου

Θρήνος και οδύνη από τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το τραγικό περιστατικό, συνέβη στις 8:15 το πρωί, όταν το όχημα που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του, καβάλησε ένα κράσπεδο και αναποδογύρισε. Μαζί του επέβαιναν στο αυτοκίνητο ακόμα δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες έχουν σοβαρά τραύματα με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για ακρωτηριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο τραγουδιστής, διακομίστηκε νεκρός στο Ασκληπιείο Βούλας στης 9:30 το πρωί, ενώ λίγο αργότερα, έγινε η πρώτη αναγνώριση της σορού του από τον επιχειρηματία του κέντρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

 

 

Η πρώτη αναφορά που έγινε από τον ΑΝΤ1:

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό του Παντελίδη και των συνεπιβατών του

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα από το σημείο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί το τραγικό δυστύχημα, με θύμα τον Παντελή Παντελίδη, και την επιχείρηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε.

Στο βίντεο καταγράφεται η προσπάθεια των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του τροχαίου δυστυχήματος.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Παντελίδη οι θαυμαστές του στο facebook

Απέραντη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Οι θαυμαστές του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή ανήρτησαν μία πένθιμη κορδέλα στο facebook.

 

Ακρωτηριάστηκε η μία από τις δύο γυναίκες στο τροχαίο με τον Παντελίδη

Η κλινική κατάσταση της μίας από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, κρίνεται σοβαρή από τους θεράποντες γιατρούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως έχει αρκετά σοβαρά τραύματα, τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία από τις δύο γυναίκες υπέστη ακρωτηριασμό.

Με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Παντελίδης

Με πολλαπλά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας ο Παντελής Παντελίδης, ενώ πριν από λίγη ώρα τον αναγνώρισε συγγενικό του πρόσωπο.

Δείτε το απόσπασμα από το STAR.

Αυτός ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Σοκ και απέραντη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του και όχι μόνο προκαλεί η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. 

Το 2011 έκανε πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα επιτυχία όταν ανέβασε στο YouTube ένα τραγούδι το οποίο αμέσως έγινε viral χαρίζοντάς του τη φήμη και ανοίγοντάς του την πόρτα της δισκογραφίας.

Για τέσσερα χρόνια ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.

Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

 

 

Θλίψη στο διαδίκτυο για τον χαμό του Παντελίδη

Φωτιά έχει το πάρει το διαδίκτυο με τον χαμό του διάσημου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, το πρωί της Πέμπτης από τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Με το άκουσμα της τραγικής είδησης στο Twitter δημιουργήθηκε το #pantelidis, όπου οι χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν τη θλίψη τους για τον τραγουδιστή.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου – ΦΩΤΟ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ