Στο Δικαστήριο η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε ανήλικο μέσω του Facebook

Το πάθος της πλήρωσε μια νοσηλεύτρια στα Δωδεκάνησα η οποία πριν δυο χρόνια είχε αποπλανήσει ένα 14χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dimokratiki.gr, η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα στο νησί και είχε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η μητέρα του ανήλικου, κίνησε τη διαδικασία για την δίωξη της νοσηλεύτριας, που αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Ο 14χρονος φέρεται να απέκτησε επαφή μέσω του facebook,  με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση δίχως να λείπουν οι ασελγείς προτάσεις από την μεριά της στον ανήλικο.

Σύμφωνα με τη μητέρα του από τη μέρα που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, άλλαξε η συμπεριφορά του τόσο προς την ίδια όσο και προς τον πατέρα του. Τους φερόταν άσχημα, τους αντιμιλούσε και δεν δεχόταν τις συμβουλές και τις συστάσεις τους. Ενώ ήταν άριστος μαθητής, στην πορεία μειώθηκαν σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο.

Παρότι η μητέρα της συνέστησε να απομακρυνθεί από το παιδί της, εκείνη έδειξε στην αρχή μεταμέλεια, ωστόσο μετά από λίγο διάστημα ήρθε ξανά σε επικοινωνία με τον 14χρονο.

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

 

Πηγή: Δημοκρατική

 

Διαβάστε επίσης:

Γονείς με υπερβολικές προσδοκίες- Πώς πιέζουν τα παιδιά

Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες

Ψωμιάδης: Το όνειρο μου ήταν να γίνω Δεσπότης – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ