Συγκεντρώσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται τα μεσάνυχτα στη Βουλή.

Στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, τοπικοί φορείς, συνταξιούχοι εκπρόσωποι εργατικών και συνδικαλιστικών σωματείων με συνθήματα και πανό έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Παράλληλα μέλη του ΠΑΜΕ, αγρότες ιδιωτικοί υπάλληλοι, το Συνδικάτο Οικοδόμων κ.ά. πραγματοποίησαν πορεία κατά του πολυνομοσχεδίου .

 Στην πλατεία δημοτικής αγοράς στα Χανιά συγκεντρώθηκαν μέλη σωματείων της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, φοιτητές, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Λαϊκής Ενότητας, διαδηλώνοντας ενάντια στα νέα μέτρα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.

 Στην πλατεία Νέων Καταστημάτων συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, αγρότες και κτηνοτρόφοι, καλώντας τους πολίτες να αντισταθούν στα νέα μέτρα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν την δική τους πορεία.

Πορεία στους δρόμους των Χανίων πραγματοποίησε και ομάδα νεαρών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, στο πλαίσιο μεσογειακής συνάντησης που πραγματοποιούν στα Χανιά.

Δύο ξεχωριστές πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Το ΠΑΜΕ κάλεσε σε συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό που έγραφε «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε, δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε» έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, που κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Η πορεία της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Σοφίας και κατέληξε στο Λιμάνι, όπου πραγματοποιείται το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: seleo.gr, cretapost.gr

Δείτε επίσης

Στον ειδικό ανακριτή ξανά ο Παπαγεωργόπουλος

Ένας καρχαρίας 4 μέτρα στο Μαρούσι – ΦΩΤΟ

Νέο ροζ σκάνδαλο στη Λάρισα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ