Στους δρόμους οι μαθητές

Eκατοντάδες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, έκαναν νέα πορεία στους κεντρικούς δρόμους του πολεοδομικού συγκροτήματος κόντρα στο μνημόνιο αλλά και στο δήμο Βόλου.

Οι μαθητές, κινηθήκαν στους δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα,κατά των προβλημάτων που μαστίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα, κατά του μνημονίου αλλά και εναντίον του Δημάρχου Βόλου, ο οποίος, όπως υποστηρίζαν, μία εβδομάδα μετά την συνάντησή τους δεν έκανε καμία κίνηση για να λυθούν τα προβλήματά τους.

Όπως δαβάζουμε στο e-volos, οι μαθητές, αφού κινήθηκαν στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος και αφού στάθηκαν για αρκετή ώρα έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, πήραν τον δρόμο για το Δημαρχείο του Βόλου, με σκοπό να συναντήσουν εκ νέου τον Δήμαρχο της πόλης Πάνο Σκοτινιώτη.

Eκεί o Δήμαρχος Βόλου, τους “υποδέχθηκε” παρουσία αστυνομικών δυνάμεων εντός του Δημαρχείου.

«Είμαστε μικρά παιδιά και άοπλα, τι φοβάται ο Δήμαρχος από εμάς;», ήταν το βασικό τους ερώτημα, ειδικότερα όταν μετά από ενημέρωση υπαλλήλου του Δήμου, ότι ο Δήμαρχος θα δεχθεί συνάντηση με 3μελή αντιπροσωπεία τους, πράγμα το οποίο δεν δέχθηκαν, αφού τελικώς τους εκπροσώπησαν 5 συμμαθητές τους.

Βγαίνοντας από το Δημαρχείο, οι μαθητές εξέφρασαν για άλλη μία φορά την δυσαρέσκειά τους, αφού η συνάντηση δεν καρποφόρησε.   Πήγη: e-volos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ