Πέντε ή έξι ετών η Μαρία

Πέντε ή έξι ετών η Μαρία

Καλά στην υγεία του είναι το κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά, διαβεβαιώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», που διευκρινίζει ότι η ηλικία της μικρής είναι μεταξύ 5 και 6 ετών.

«Η μικρή βρίσκεται στο νοσοκομείο, κάνει τις ιατρικές εξετάσεις της έπειτα από εισαγγελική εντολή και είναι πολύ καλά στην υγεία της» δήλωσαν οι αρμόδιοι του «Χαμόγελου του Παιδιού», για τη μικρή Μαρία, τονίζοντας πως σύντομα θα βρίσκεται σε κάποιο από τα σπίτια της οργάνωσης.

Οι τηλεφωνικές γραμμές του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχουν λάβει χιλιάδες κλήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο από όλο τον κόσμο. Εξάλλου, μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης πολίτες από την Ελλάδα και από άλλες χώρες του εξωτερικού δίνουν πληροφορίες που προωθούνται στις αρμόδιες Αρχές, αξιολογούνται κι ελέγχονται, ώστε να βρεθεί η οικογένεια του κοριτσιού.

Εξάλλου, όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», το κοριτσάκι είναι 5 ή 6 ετών, σύμφωνα με την οδοντιατρική εξέταση που της έγινε, ενώ οι έρευνες για την ανεύρεση των βιολογικών γονιών του μικρού κοριτσιού να συνεχίζονται.  

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ