Καταγγέλλουν έφοδο της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Καταγγέλλουν έφοδο της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης μαζί με υποστηρικτές του κόμματος έκαναν “έφοδο” στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χθες στις 11.00 το βράδυ, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, για να ελέγξουν αν εργάζονται αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν επεισόδια στο προαύλιο του Νοσοκομείου, καθώς στο σημείο υπήρχαν αρκετοί αθίγγανοι γιατί λίγη ώρα πριν είχε διακομιστεί 22χρονος συγγενής τους με τραύματα στο κεφάλι.

Οι αθίγγανοι θεώρησαν ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν στο Νοσοκομείο για αυτούς. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου, στην οποία κάνει λόγο για “έφοδο της Χρυσής Αυγής και για αυθαίρετη και ανεπίτρεπτη ενέργεια”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «τέτοιου είδους πρακτικές έρχονται να υποκαταστήσουν την θεσμοθετημένη λειτουργία των αρμόδιων αρχών δεν έχουν θέση στην Δημοκρατικώς Συντεταγμένη Πολιτεία».

Διαβάστε την ανακοίνωση

 

 

Πηγή φωτογραφίας: eleftheriaonline.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ