Κωνσταντοπούλου σε Στουρνάρα:”Να φύγετε”

Κωνσταντοπούλου σε Στουρνάρα:”Να φύγετε”

Και ο Μανώλης Γλέζος επιτέθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την τροπολογία για την ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ.

«Αυτά είναι τσαπατσουλιές. Γιατί την τελευταία στιγμή αυτή η προσθήκη; Ποιος σας το επέβαλε; Εξηγήστε μας γιατί το κάνατε;». ρώτησε ο κ. Γλέζος τον κ. Στουρνάρα.

Ο υπουργός απαντώντας έκανε λόγο για ανάγκη «κοινωνικής ισορροπίας»  και τόνισε :«Έχετε άδικο σε όσα είπατε. Και την προηγούμενη φορά προκάλεσα τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει ποια είναι η δική σας λύση. Πράγμαται παίρνουμε επώδυνα μέτρα για να ξαναβάλουμε την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. Ποια είναι η δική σας λύση; Περιμένω απάντηση».

Τελικά η απάντηση ήρθε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που πήρε το λόγο: «Η λύση που προτείνουμε και θα ήταν η πλέον επωφελής για τη χώρα θα ήταν να φύγετε μια ώρα αρχύτερα». Και πρόσθεσε : “Επειδή απευθύνεστε με απύθμενο θράσος προς το κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό που έχετε ρημάξει, να σας πω ότι με τον ίδιο τρόπο απευθύνθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Παπακωνσταντίνου που περιέγραψε πόσο δύσκολες αποφάσεις πήρε και αυτός και μας εγκάλεσε να τον συμπονέσουμε διότι ισοπέδωσε μια ολόκληρη κοινωνία. Επειδή εμείς δεν λειτουργούμε με ξένα κόλλυβα δεν έχουμε ούτε έλεος, ούτε συμπόνια για τον υπουργό Οικονομικών που σήμερα εισάγει τα επαχθέστερα μέτρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ