• Κόντρα Χρυσοχοΐδη-Χρυσής Αυγής

  11:02 μμ, Τρίτη 18 Σεπ 2012 11:02 μμ, Τρίτη 18 Σεπ 2012

  Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη βουλή όταν πήρε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , ο οποίος κατηγόρησε την Χρυσή Αυγή ότι "στοχοποιεί" τη χώρα. Ακολούθησαν αντιδράσεις από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη που προήδρευε της συνεδρίασης να λέει να μην γραφτούν οι "κραυγές" στα πρακτικά.

  "Ποιος είναι ο ρόλος σας", αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απευθυνόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. "Θέλετε να παίξετε αυτόν τον ρόλο που παίζετε εκτός της αίθουσας;"

  "Είναι εθνικά επιζήμιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής", τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους βουλευτές της ότι στοχοποιούν τη χώρα. "Σας συνιστώ να αλλάξετε γρήγορα συμπεριφορά", είπε χαρακτηριστικά.

  "Είναι δικαιώμα σας να δίνετε αίμα σε όσους επιθυμείτε, αν και κατά την άποψή μου είναι φρικαλέο να μην δίνετε αίμα σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν είναι όμως δικαίωμα σας να δέρνετε στον δρόμο ανήμπορους ανθρώπους και να αναποδογυρίζετε πάγκους αθώων ανθρώπων", υπογράμμισε.

  Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Μαρκογιαννάκης έδωσε τον ρόλο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά.Ακούστηκαν φωνές από τα έδρανα όπου κάθονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγή.

  "Δεν έχετε το λόγο", είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης απευθυνόμενος σε έναν από τους βουλευτές. "Να μην γράφεται τίποτα στα πρακτικά από τις κραυγές του συναδέλφου", συνέχισε με την ατμόσφαιρα να παραμένει ηλεκτρισμένη.

  Δείτε τα βίντεο

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα