Βίντεο με τις δηλώσεις Πέτσα δημοσίευσε ο Τσίπρας στο Facebook – Τι ζητεί από τον Πρωθυπουργό

Συνέχεια στην κόντρα που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εντός του Κοινοβουλίου σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για το προσφυγικό, δίνει ο Αλέξης Τσίπρας και μέσω social media.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει σχετικό βίντεο με δηλώσεις του κ. Πέτσα και λέει, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό: “αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές: Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα”. “Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…”, καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

“Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές:

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ