Άγρια κόντρα Καμμένου-Βούλτεψη στη Βουλή – Καράογλου: Να του κάνουν αλκοτέστ – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τους βουλευτές της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη και Θεόδωρο Καράογλου.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του κ. Καμμένου ότι η ΝΔ δεν έχει σταθερή θέση για το «Σκοπιανό» με βάση ερώτηση που είχαν καταθέσει βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρχισε να διαβάσει τα ονόματα των υπογραφόντων βουλευτών, μεταξύ των οποίων και αυτό της κ. Βούλτεψη, η οποία εξοργίστηκε, άρχιζε να φωνάζει από τα έδρανα “τα έχεις χαμένα;” και ζητούσε να παρέμβει επί προσωπικού. “Κατεβάστε το χέρι κάτω . Μετά το τέλος της ομιλίας θα πάρετε τον λόγο. Μην με αναγκάσετε να σηκωθώ όρθιος. Σιωπή και ηρεμία. Όταν θα ζητήσετε τον λόγο, βάσει του κανονισμού, επί προσωπικού, πείτε ό,τι θέλετε” παρενέβη ο κ. Κακλαμάνης.

“Κάτσε κάτω” της φώναζε ο κ. Καμμένος.

“Προσέξτε γιατί ό,τι ισχύει για τους βουλευτές, ισχύει και για τους αρχηγούς των κομμάτων. Ούτε το κάτσε κάτω δέχομαι, ούτε να με αγνοείτε δέχομαι. Επαρκώς σας προστάτευσα” σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Τότε, άρχισε να φωνάζει από τα έδρανα και ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου ζητώντας να κάνουν αλκοτέστ στον κ. Καμμένο.

“Δεν ντρέπεστε;” του είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

“Κύριε Καράογλου η φράση σας διαγράφεται από τα πρακτικά” ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, με τον κ. Καμμένο να ζητά να τον αποβάλει από τη βουλή.

Λίγο αργότερα ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε μια παροιμία για να δείξει πως εκείνος παραμένει πιστός στις θέσεις του σε σχέση με άλλα πολιτικά κόμματα. «Εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ τον έμαθα να γράφει με το δεξί ορισμένα πράγματα, αλλά με έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ κι ορισμένα άλλα. Ότι κάποιες μικροαστικές θεωρίες δεν ισχύουν. Για κάποιους από εσάς ισχύει αυτό που λένε σε κάποια χωριά: Όταν o άνδρας όταν γεύεται τη γλύκα του κεράτου, , μέλι και γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του. Δεν ισχύει λοιπόν, αυτούς που διαφωνούν τους διαγράφουμε».

Ο κ. Καμμένος απάντησε στη συνέχεια της ομιλίας του και στον κ. Καράογλου που επέμενε να φωνάζει. “Μέσα στη βουλή των Ελλήνων να υπάρχει η αθλιότητα οι βουλευτές να μιλούν για αλκοτέστ , εγώ σηκώνομαι και φεύγω από τη βουλή, τώρα”.

“Διέγραψα από τα πρακτικά τη φράση” του είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να ζητά να επαναφέρει τους βουλευτές της ΝΔ στην τάξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ