Πολάκης: Οι νοσηλευόμενοι δεν κρυώνουν γιατί εμείς δεν κλέβουμε – ΦΩΤΟ

Επίθεση σε όλους όσοι, όπως υποστηρίζει, «βρήκαν ευκαιρία για φτηνή αντιπολίτευση ακόμα και με τον χιονιά…, για να φέρουν πίσω τα «παραδεισένια» χρόνια της μάσας και της ρεμούλας στο δημόσιο σύστημα Υγείας, είτε για να πουλήσουν εκδούλευση στα όψιμα πολιτικά αφεντικά τους…», εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης.Στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει ότι ««οι ασθενείς, οι νοσηλευόμενοι και οι οικείοι τους στα Νοσοκομεία όλης της χώρας σήμερα, ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ για 2 σοβαρούς λόγους…: Πρώτον γιατί εμείς ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ! και Δεύτερον γιατί εμείς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ !»Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:Σε αυτούς που βρήκαν ευκαιρία για φτηνή αντιπολίτευση ακόμα και με τον χιονιά…, για να φέρουν πίσω τα «παραδεισένια» χρόνια της μάσας και της ρεμούλας στο δημόσιο σύστημα Υγείας, είτε για να πουλήσουν εκδούλευση στα όψιμα πολιτικά αφεντικά τους…,

έχουμε να πούμε το εξής απλό, που αντιλαμβάνεται σήμερα κάθε πολίτης αυτής της χώρας…:

Oι ασθενείς, οι νοσηλευόμενοι και οι οικείοι τους στα Νοσοκομεία όλης της χώρας σήμερα, ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ για 2 σοβαρούς λόγους…: Πρώτον γιατί εμείς ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ !

και

Δεύτερον γιατί εμείς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ! Δείτε εδώ ένα τυχαίο παράδειγμα από τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς (παρόμοια στοιχεία παίρνουμε από Νοσοκομεία όλης της χώρας, από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, όπου οι αριθμοί αποδεικνύουν εύγλωττα ότι το πάρτι στις προμήθειες των Νοσοκομείων ΤΕΛΕΙΩΣΕ !). ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΓΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

————————-

2015 190 τόνοι 134.000 €

2016 148 τόνοι 119.027 €

2017 147 τόνοι 140.000 €

2018 115 τόνοι 113.203 € Κι όλο αυτό μ’ έναν απλό τρόπο:

Για πρώτη φορά στα χρονικά του νοσοκομείου εφαρμόστηκε ηλεκτρονικός διαγωνισμός με όρους την παράδοση καυσίμου με σφραγισμένο βυτίο από το τελωνείο, προμήθεια σε μεγάλες ποσότητες (20 ή 40 τόνοι τη φορά) και επίτευξη ποσοστού έκπτωσης επί της χονδρικής ! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ (για 1 και 2 τόνους κάθε φορά)

ΤΕΛΟΣ Η ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ (που γέμιζε ακόμα και τις δεξαμενές πετρελαίου στα σπίτια κάποιων, με λεφτά όλων μας !) Y.Γ.

Στη φωτογραφία η αναφορά από το μαιευτήριο «Έλενα» για το άλλο «κρύο» που βρήκε εκεί η ΠΟΕΔΗΝ και κάποιοι «εκπρόσωποι, έρημοι κι απρόσωποι» !

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ