Αυγενάκης: Η Νέα Δημοκρατία στέλνει μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης

«Η Νέα Δημοκρατία στέλνει μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των Ελλήνων. Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση και τα στελέχη της κρύβονται. Επενδύουμε στο αύριο της χώρας, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση φυγομαχεί», δήλωσε από τη Βέροια o γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Την ημέρα που ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του πανηγυρίζουν για την «υπεραπόδοση» της οικονομίας, την ίδια ημέρα πληροφορούμαστε ότι:

– οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών στην εφορία έχουν εκτιναχθεί στα 102 δισ. ευρώ

– 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χρωστούν στο δημόσιο και

– πάνω από 1 εκατομμύριο έχουν υποστεί κατασχέσεις”, τόνισε ο κ. Αυγενάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας.,

«O κ. Τσίπρας, τώρα που είναι στη Θεσσαλονίκη, καλό θα ήταν να διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες. Θα διαπιστώσει τότε ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του, είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της», πρόσθεσε.

Όπως είπε, «για τη Νέα Δημοκρατία η επανεκκίνηση της οικονομίας θα έλθει μέσα από τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων με τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στοχευμένες παρεμβάσεις σε κλάδους με προστιθέμενη αξία, αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά 100 δισ. ευρώ, ώστε να φτάσουν το 20% του ΑΕΠ, αύξηση των εξαγωγών σε επίπεδο μεγαλύτερο του 40% του ΑΕΠ, επίτευξη ετήσιων ρυθμών ανάπτυξης στο 4% του ΑΕΠ και δημιουργία τουλάχιστον 120.000 νέων θέσεων εργασίας ετησίως από τον ιδιωτικό τομέα».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ