Γρηγοράκος στον Realfm 97,8: Κλείνει ένας κύκλος που όφειλε να έχει κλείσει από το 2015

Με αυτοκριτική διάθεση εμφανίστηκε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος χαρακτήρισε ιστορική την 20ή Αυγούστου έστω και με τον τρόπο που βγαίνει η χώρα από τα μνημόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Όπως επεσήμανε σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο ανέφερε χαρακτηριστικά πως στο ζήτημα αυτό δεν θα υπάρξουν μικροψυχίες: “Κλείνει ένας κύκλος, άσχετα βέβαια με το γεγονός ότι είναι πλασματικός, ένας κύκλος που όφειλε να έχει κλείσει από το 2015” ενώ σημείωσε ότι το 2012 έγιναν λάθη και κακές εκτιμήσεις. Υπογράμμισε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην ηγεσία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος καθώς είναι απαξιωμένη, ενώ απέκλεισε την πιθανότητα συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως επεσήμανε δεν μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένες απόψεις. Είναι παντελής η έλλειψη πραγματικότητας που έχει αυτό το κόμμα, είπε ο κ. Γρηγοράκος καθώς γι αυτούς φταίνε πάντα οι άλλοι.

Επίσης, αναφερόμενος σε ενδεχόμενη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία είπε ότι έχει ήδη συνεργαστεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει πικρή εμπειρία. Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτό δεν είναι αριστερό κόμμα και επικαλέστηκε ρήση του Λένιν ότι όταν είναι μια ψευτοαριστερά και δεν είναι αριστερά έρχεται να κουκουλώσει τα λάθη των άλλων.

Επεσήμανε πως θα πρέπει να φύγουν από την κεντρική πολιτική σκηνή οι παρακμιακές δυνάμεις και η χώρα να πάρει άλλον δρόμο, καλώντας τον λαό να πάει να ψηφίσει για να έρθει η κάθαρση. “Να επικρατήσουν νέες δυνάμεις διαφορετικές, χωρίς ψευδαισθήσεις, δυνάμεις που να μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδά της” είπε. Διευκρίνισε ωστόσο ότι το κόμμα του θα δώσει ψήφο ανοχής σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ.

Σχετικά με την κόντρα του με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου την οποία κατηγόρησε σε προηγούμενες δηλώσεις της ότι δεν έχει επαγγελματική εμπειρία για να λάβει την αντίδραση της ίδιας που άφησε αιχμές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, υπογράμμισε πως δεν μπορούν να κουνούν το χέρι κάποιοι που συμμετείχαν σε προηγούμενο σύστημα και να λένε παλιούς όλους εμάς ενώ αυτοί ήταν μέσα στο παλιό και είχαν και πρωταγωνιστικούς ρόλους.”

“Εγώ ζήτησα συγκεκριμένες απαντήσεις: Υπήρξε συνεργάτις Τσοχατζόπουλου; Ποιο ήταν το αντικείμενο εργασίας της; Και ποια η αμοιβή της ; Αυτά θέλω να απαντηθούν… Πιστεύω ότι η σιωπή της αυτό το χρονικό διάστημα, η απουσία της από το περιφερειακό συμβούλιο έδειξαν ότι είναι άνθρωπος που διαχειρίζεται μόνο επικοινωνιακά το όλο θέμα… Εγώ απειλές δεν δέχομαι, υπάρχουν τα δικαστήρια, Επιζητώ την αλήθεια κι αν αυτό ενοχλεί την κυρία Δούρου αυτό είναι θέμα δικό της” και πρόσθεσε “σε καμία περίπτωση δεν θα με κάνει να σιωπήσω, Ένας βουλευτής δεν μπορεί να κάνει κριτική σε κανέναν… Εκεί θα πάμε;”.

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Γρηγοράκος στον Realfm 97,8:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ