Κίνημα Αλλαγής: Ενδεχόμενο ακύρωσης των εκλογών της Κυριακής

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Από σαράντα κύματα έχουν περάσει στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει της διαδικασίας εκλογής συνέδρων την Κυριακή, αφού από τη διαδικασία στην αρχή αυτοεξαιρέθηκε το Ποτάμι, αργότερα διαφώνησαν οι Κινήσεις Πολιτών και τελικά αναβλήθηκε για μία εβδομάδα.

Τώρα, είναι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο ακύρωσής της.

Στην πραγματικότητα, στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Βγόντζα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να μην γίνουν εκλογές συνέδρων την Κυριακή, καθώς ο αριθμός των συνέδρων που θα εκλέγονταν ήταν 2.000 και οι υποψήφιοι μόλις 2.650.

Ως εκ τούτου, προτάθηκε όλοι οι υποψήφιοι να είναι και σύνεδροι, φτάνοντας μαζί με τους αριστείνδην τους περίπου 5.000 συνέδρους.

Σημειώνεται ότι στο Κίνημα Αλλαγής εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις προσυνεδριακές διαδικασίες αποτιμώντας ως θετικό το γεγονός ότι τα μέλη του αυξήθηκαν κατά 35%, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, και μάλιστα με δυνατότητα μόνο ηλεκτρονικής εγγραφής.

Από το πρωί σήμερα, η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με όλα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα και να υπάρξει κοινή απόφαση όλων.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ