ΑΝΕΛ για Μπακογιάννη: Ελάχιστα μετράει ο λόγος της – Της εκφράζουμε τη συμπόνια μας για αυτό

“Η κ. Μπακογιάννη επιμένει να θεωρεί τους Έλληνες λωτοφάγους. Και νοσταλγεί την εποχή που υπονόμευε την εθνική γραμμή και τον τότε πρωθυπουργό προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προσωπικές της σκοπιμότητες και φιλοδοξίες. Το ίδιο ακριβώς επιχειρεί και τώρα, με την στοχοποίηση και τη σπέκουλα σε βάρος του Προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου με αφορμή το εθνικό ζήτημα για το όνομα των Σκοπίων” δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

“Όσο και αν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να είναι στον αφρό της δημοσιότητας, ελάχιστα μετράει ο λόγος της σήμερα, πόσω μάλλον για σοβαρά εθνικά θέματα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι τα όσα λέει δεν έχουν καμία επιρροή ούτε στον ελληνικό λαό, ούτε καν στους βουλευτές της ΝΔ Της εκφράζουμε τη συμπόνια μας για αυτό” κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και αναφερόμενη στη θέση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας για το Σκοπιανό δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “αυτό το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να ακούς γελοιότητες… Δεν μπορεί να κοροϊδεύουν, δεν είναι χώρα λωτοφάγων η Ελλάδα. Αυτό το πράγμα θέλει θάρρος, ανάληψη ευθύνης και εθνική πολιτική”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ