Λεβέντης: Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας – ΒΙΝΤΕΟ

“Συνιστώσα” του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Είχαν συλληφθεί και έδωσε ο κ. Βούτσης εντολή απελευθέρωσης. Δεν βλέπω μόνο ανοχή από την πλευρά της κυβέρνησης, βλέπω και υποδαύλιση. Έχουν δημιουργήσει ένα είδος σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει τέτοιες βρομοδουλειές” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης.

Ερωτηθείς εάν ο Ρουβίκωνας είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: “Αφού τους είχαν συλλάβει και τους απελευθέρωσαν… Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή παίρνει και ψήφους κάποιων τρελών, ανθρώπων που θέλουν βίαια πράγματα, τους αφήνει να εκτρέπονται για να λέει σε αυτό το κοινό σας ανεχόμεθα και εσάς”.

Στο ερώτημα εάν τα μέλη του Ρουβίκωνα θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί ο κ. Λεβέντης απάντησε μεταξύ άλλων: “Βέβαια. Κάθε ένας που τα σπάει με βαριοπούλες, που απειλεί, που εκβιάζει γιατί να έχει ασυλία; Από ποιον έχει ασυλία; Εγώ απορώ γιατί ο εισαγγελέας του Άρειου Πάγου δεν κάνει χωριστή έρευνα για αυτό… Υπάρχει εντολή κάλυψης και έχει την ευθύνη ο ίδιος ο Τσίπρας. ”

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είπε ότι “εγώ δεν θα δεχόμουν ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών το 2018, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι “πιστεύω ότι θα έχουμε εκλογές μέσα στο 2018, διότι και το ότι το 2017 δεν έγιναν εκλογές οφείλεται στο ότι ο κ.Τσίπρας είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν την αφήνει με τίποτα και στο ότι οι βουλευτές του ξέρουν ότι εάν μετάσχουν σε εκλογές οι μισοί και πλέον δεν θα ξαναβγούν”.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ