Τα συλλυπητήρια του Τσίπρα στην οικογένεια του Τούρκου τουρίστα που έχασε τη ζωή του στην Κω

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου, που έχασε τη ζωή του στον σεισμό στην Κω, εκφράζει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter, και προσθέτει: «Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες. Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η φιλία των λαών μας στις δύσκολες στιγμές, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον».

Αναλυτικά, ο Πρωθυπουργός αναφέρει στις δύο αναρτήσεις του: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου, του νέου που έχασε άδικα τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Κω. Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες. Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η φιλία των λαών μας στις δύσκολες στιγμές, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον».

Δείτε τα tweets του Αλέξη Τσίπρα:

Επισημαίνεται ότι τα tweets του Έλληνα πρωθυπουργού ήρθαν ως ανταπόκριση στις θετικές δηλώσεις που έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ: «Οι πόνοι και οι χαρές είναι κοινές με τους γείτονές μας. Η γειτονία επιβάλλει να μοιράζεσαι τον πόνο του γείτονά σου. Και στον ελληνικό λαό ευχόμαστε ‘περαστικά’. Απευθύνουμε με την αφορμή αυτή τους χαιρετισμούς μας στους διοικούντες του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ