Το Άρμα Πολιτών για την Υγεία

Σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πλήρης κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας ,εν μέσω δύο εκλογικών αναμετρήσεων, αποδεικνύει την καταστροφική πολιτική των μέχρι σήμερα κομμάτων εξουσίας.

Το πολυδιαφημισμένο από τον τέως Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, έχει καταρρεύσει εδώ και μέρες και παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα είχε επαναλειτουργήσει έως τις 21 Μαΐου, παραμένει ανενεργό. Η αλήθεια, πέρα από την πολιτική μεγαλοστομία, είναι ότι η αρμόδια υπηρεσία ασχολείται με την καταχώρηση των στοιχείων της τελευταίας απογραφής και όχι με την επαναλειτουργία του συστήματος. Είναι δυνατόν ο κύριος Λοβέρδος να μην το γνωρίζει αυτό;.

 

Το επίσης πολυδιαφημισμένο “παιδί” του κυρίου Ανδρέα Λοβέρδου, ο ΕΟΠΥΥ, καταρρέει μέρα με τη μέρα, αφήνοντας εκτεθειμένους τους εκατομμύρια ασφαλισμένους, που ενώ πλήρωναν αδρά με τις εισφορές τους τα ασφαλιστικά ταμεία τους, σήμερα στερούνται τα φάρμακα που έχουν ανάγκη.

Το ντόμινο της κατάρρευσης φτάνει στα φαρμακεία της χώρας, που βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής, καθώς τα ασφαλιστικά ταμεία τους οφείλουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, χιλιάδες μικρομεσαίες, βιώσιμες μέχρι χθες επιχειρήσεις συμμετέχουν κι αυτές στην καθοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Χθες, το νοσοκομείο της ακριτικής Αλεξανδρούπολης, ανέστειλε λόγω έλλειψης χρημάτων τη λειτουργία των χειρουργείων.

Η πραγματικότητα ξεπερνά πλέον τον ξύλινο πολιτικό λόγο και ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί πλήρως ποιοί τόσα χρόνια τον εμπαίζουν».  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ